Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

affrodytka

problem z allegro prosze o pomoc jestem tu nowa

Polecane posty

Witam! otóz mój problem polega na tym, że przez miesiąc byłam na wakacjach, wróciłam dzisiaj. W skrzynce na listy znalazłam list od allegro tzn przed-sądowy wzywający mnie do zapłaty 12zł , w ciągu 7 dni, w przeciwnym wypadku postepowanie wejdzie na droge sądową. oczywiście jeszcze dziś pobiegłam na pocztę uregulować rachunek ale problem w tym, że list został wysłany 22 lipca i leżał w skrzynce prawie miesiąc. myslicie ze jak teraz zapłaciłam to będzie ok?

Gość pewnie bedzie ok
nawet gdyby cie ciągali po sądach to udowodnisz ze byłaś na wakacjach a tego typu listy to chyba poleconym powinno sie wysyłac moim zdaniem. dla pewnosci napisz jeszcze do allegro poprzez formularz kontaktowy

no własnie tez tak sądzę, że takie listy powinno sie polecanym wysyłać, żeby awizo było. dziwne to wszystko. jest to moja wina, bo zwileałam troche z zapata, ale nie sadziłam, że tak od razu do sadu pozywają. gdzie jest ten forumlarz przez który mozna sie skotaktowac z allegro?

olej to, zaplac. ja dostalem taka informacje w styczniu, chodzilo o sume 7 zl, zaplacilem dopiero jakos w czerwcu i jest w porzadku.