Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiiiii89

jestem normalna ,że nie lubię

Polecane posty

Gość katiiiii89

chodzić np w obcisłych sukienkach? zwykle jak sie ubiorę tak zwyczajnie typu w spodenki krótkie i top to się i tak za mną oglądają. a jak ubiorę sukienkę jak dzisiaj to każdy się gapi jak ciele w malowane wrota.. i to normalna sukienkę na lato nie jakąś wyzywającą. Nie wiem niektóre dziewczyny specjalnie się ubierają w seksowne ciuszki żeby się na nich gapili ,a mnie to jakoś krępuje...

Gość dziewicccccccca
tez tak mam ;/ a pozniej sie dziwia ze dziewczyny sie tak nie ubieraja ;/

Gość katiiiii89
wogóle nie wiem jak faceci nawet ci starzy mogą się tak bezczelnie gapić? to obrzydliwe przecież... a wy sie dobrze czujecie jak się wszyscy tak gapią?

Gość dziewicccccccca
nie a te stare dziady sa obrzydliwe albo zonaci faceci z dziecmi

Gość iosdikas
masz problem .

Gość katiiiii89
bo wiecie ja się niby lubię podobać i wogóle. ale np na dyskotekę nigdy bym nie poszła np w spódniczce jak niektóre. zawsze w jeansach. no chyba ,że nad morzem to inna sprawa.. ale nie wiem jak niektóre dziewczyny mogą się ubierać wyzywająco ja bym się głupio czuła. wogóle się peszę jak ktoś się ogląda, gzwizdnie , czy mówi komplement.. dziwna jestem nie?

Gość katiiiii89
no właśnie.nawet kiedyś w kawiarni taki siedział z żoną i z córkami nie wiele starszymi ode mnie ,ale się gapił aż koleżanka zaważyła. brrrr

Ja się czuję bardzo skrępowana. Kiedy jest gorąco ubieram bluzkę z dekoltem to oczywiscie nie mogę czuć się swobodnie, bo zaraz jakieś patałachy tylko w cycki patrzą:O Strasznie mnie to irytuje, wypadałoby chodzić golfach przez 24h. Chyba, że któraś się cieszy jak dziadki się na nią gapią.

mam ten sam 'problem' :) peszą mnie męskie spojrzenia, a o tych starych dziadach już nie wspomnę, no ale taki to sobie już tylko popatrzeć może :P ostatnio wyszłam w sukience - takiej do kolana! góra a'la tuba ze staniekiem, który bardzo spłaszcza moje piersi i mimo to nadal się gapili :)

Gość katiiiii89
no właśnie. ja tam najlepiej sie czuje może nie ubrana jak zakonnica, ale jakoś prosto bo dzisiaj w tej sukience to się czułam co najmniej głupio

Gość sffsfs
zwykle gwizdza ci najmniej kulturalni , inni tylko podziwiają bez słowa .

Gość katiiiii89
poza tym każdy jak widzi zadbaną dziewczyne ubraną w sukienke to sobie myśli ,,ale się odpicowała" . to też mnie peszy

Gość sffsfs
to moze ubierz taka dluga sukienke ponizej kolan .

Gość katiiiii89
nie w taką to nie ;). mówię ,że najlepiej w spodenki t-shirt , a jak jest chłodniej to jeansy i bluzeczka. lubię sportowy styl .. chociaż jak się ubiorę na sportowo i tak się gapią.. ale tacy są już faceci. a w tej grecji to sie zachowują jak małpy dosłownie