Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Jestem debilem...

Polecane posty

Gość żona kazika kontra hedora
no tak, jesteś debilem.

No i co z tego? Ja mam 2 przedmioty, a zamierzam się uczyć dopiero po 26 sierpnia, bo wtedy wracam. Wyluzuj.

Gość ja mam obronę licencjatu
a praca do dupy,promotorka to straszna pizda bo cieta na nas i co?pewnie rok w plecy

Gość ja mam obronę licencjatu
praca w powijakach, promotorka okropna,tzn cieta na nas:O

Gość eeeee ... ja mam 3 przedmioty
i zamierzam sie uczyc dopiero we wrzesniu :D autorze czyzbys byl pierwszakiem ? :D

skup się, przysiądź do notatek, a nie kafe, bo się tylko rozpraszasz, każdego dnia czytaj notatki, systematyczność jest ważna, potem przed zaśnięciem powtarzaj materiał w myślach :P dasz radę! a jaki to przedmiot? :P pewnie coś z elektrotechniki :P

Gość załamana_zrozpaczona
ja to samo... załamka.... który rok i co?

Nie pierwszakiem, ale dotychczas miałem jakieś pojęcie z przedmiotów które miałem na studiach. Przynajmniej wiedziałem czego ten przedmiot dotyczy i czego sie uczyć, a z tego nic.

ja z resztą siedze włąśnie jeszcze nad jednym projektem który mi idzie jak krew z nosa... tęsknie za wakacjami bez tego ciężaru poprawek... i też licencjat we wrześniu, o ile uzyskam absolutorium, a jak nie to rok do tylu! :|

Przez całe studia miałem szczęście. Zaliczałem wiele egzaminów kompletnie nieprzygotowany. Najlepiej było na testach, potrafiłem się tak wstrzeliwać że bez wiedzy mogłem zaliczyć. Ale moje szczęście mnie opuściło tej sesji no i ten przedmiot mi został.

Gość kliken
spadać na twarz osiołki:(

Absolutorium (z łac. absolutorium - zwolnienie) to zwyczajowe stwierdzenie zakończenia studiów wyższych bez uzyskania dyplomu. Absolutorium jako wpis w indeksie uzyskuje się po zdaniu wszystkich egzaminów i dokonaniu zaliczeń wymaganych programem studiów. Uzyskanie absolutorium jest koniecznym warunkiem przed przystąpieniem do obrony pracy dyplomowej. Absolutorium nie uprawnia do posługiwania się tytułem zawodowym. Wklejam żeby się nie meczyć z linkiem :P

Gość Ja też chce bronić
we wrzesniu, a pierwszej częsci pracy nie skończyłam :o dobrze chociaż, że sama nie jestem ;)

eeee kurde... A myślałam, że może przerobimy to na topik motywujący...

Gość kliken
Absolutorium (studia) Z Wikipedii, wolnej encyklopedii Skocz do: nawigacji, szukaj Ujednoznacznienie Ten artykuł dotyczy szkolnictwa wyższego. Zobacz też: absolutorium - pojęcie z zakresu prawa. Absolutorium (z łac. absolutorium - zwolnienie) to zwyczajowe stwierdzenie zakończenia studiów wyższych bez uzyskania dyplomu. Absolutorium jako wpis w indeksie uzyskuje się po zdaniu wszystkich egzaminów i dokonaniu zaliczeń wymaganych programem studiów. Uzyskanie absolutorium jest koniecznym warunkiem przed przystąpieniem do obrony pracy dyplomowej. Absolutorium nie uprawnia do posługiwania się tytułem zawodowym. "Wykształcenie wyższe niepełne" jako błędny synonim Częstym błędem jest używanie określenia "wykształcenie wyższe niepełne" jako równoprawnego synonimu absolutorium. Określenie "Wykształcenie wyższe niepełne" nie istnieje jako rodzaj zdobytego wykształcenia. Ty leniuuuuuuuuuuuuuuuuu

niedziel nie peniaj ja jestem humanistka w dodatku z wykszt. artystycznym a byłam na studiach ekonomicznych czujesz? rachunkowość, statystyka, planowanie zupełny kosmos o ile byłam w stanie przejść rachunki i finanse przedsiębiorstw to stata spowodowała że osiwiałam na pipce wzięłam korki ze staty i dziabałam zadania, te same!! w kółko do zerzygania aż zakumałam tak, ze zdałam na 4 ale samo nie wejdzie do łba, trza kuć :( nie jesteś debilem, nie masz predyspozycji a 1/3 przedmiotów to tzw zapychacze

ps. masz coś do Miecia?? ta ostatniaaa niedzielaaa ja zawsze beczę przy tym 😭

Gość fajna :D
ohoooo... tez mam do zaliczenia jeden przedmiot

Gość paranoja211
brawo mumi, jesteś wielka!dokonałaś cudu,nauczywszy się nie lubianego przedmiotu!metodą ciągłych powtórzeń można nauczyć się nie lubianego przedmiotu,a nawet go polubić! a ostatni niedziel nie wygłupiaj się, nie można tak o sobie mówić, nawet jeśli to ma być tylko kokieteria! wszelkie , nawet mówione żartem złe stwierdzenia o sobie, są psychiczną trucizną i człowieka "dołują"! Trzeba je ciągle zamieniać na pozytywne!