Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *****zagubiona meztaka *****

JA MEZTAKA ON ZONATY... jesteśmy sobą zauroczenie na maxa...

Polecane posty

Gość *****zagubiona meztaka *****

nie wiemy jak to dalej się potoczy, raptem kilka razy sie spotkaliśmy a tak iskrzy między nami...totalne wariactwo, ciągle, @, rozmowy...

Gość nie radze Ci
się wkręcić w te relacje, lepiej przerwać na początku

Gość hhhheeeeeeeeeeeeeeeeee
ale dlaczego przerwac?widocznie malzenstwo juz stracilo urok,zyje sie raz,probuj dziewczyno,przynajmniej bedziesz miala co wspominac

Gość *****zagubiona mężatka *****
nie mam zamiaru niczego przerywać szukałam kochanka on kochanki i się znaleźliśmy, z tym ze oboje mieliśmy inne założenia, określiliśmy się wobec siebie a tu lipa... coś się z nami dzieje

Gość wiocdsuviynvuhcx
współczuje twojemu mężowi ze ma taka k u r w e za żona a zonie twego kochanka ze ma takiego męża mam nadzieje ze twoj maz tez sobie znajdzie kochanke

Gość lulcia piękna
Lepiej się nie chwal, bo jak się mąż dowie to bedziesz miała limo pod okiem, a nie zauroczenie.

Gość anonim-ka89
ja tez jestem zauroczona w pewnym żonatym facecie starszym o 11lat ale on raczej niee

Gość ****zagubiona mezatka****
nie mam nic przeciwko żeby znalazł sobie kochake ja z nim seksu i tak uprawiać nie będę wiec mam to gdzieś, jestem z nim dla kasy :P

Gość anonim-ka89
ale zazdrosna bedziesz napewno - bo pieniądze które mógłby wydać na ciebie będzie wydawał na kochanke!!!

Gość kot13
autorko a gdyby się udało pomyślec racjonalnie (co w sytuacji motyli w brzuchu jest praktycznie niemozliwe) doszłabyś do wniosku że zapłacisz cierpieniem za ten romans nawet, jeśli on się nie wyda. Zapewniam Cię, że Twój ukochany będzie cierpiał mniej lub wcale.JEsteś na to gotowa? Pewnie odpowiesz, że tak :-)