Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Harmaa88

Nie jestem lubiana :/

Polecane posty

Gość Harmaa88

Nie mam żadnych przyjaciół, o chłopaku mogę pomarzyć, w każdej klasie/grupie miałam przerąbane. Czas spędzam samotnie, całymi dniami czytając książki i słuchając muzyki, a jak już wychodzę, to muszę się bawić sama. Nie wiem, czemu tak jest. Jestem miła, może niewiele mowię, ale staram się uśmiechać. Mimo to mam 22 lata, a moje życie towarzyskie nie istnieje...

Gość Harmaa88
Proszę o poradę, co w takiej sytuacji zrobić. Zawariuję z samotności...

Gość żona kazika kontra hedora
Hmm.....a bogata jesteś? chyba raczej nie jesteś...masz pieniądze masz przyjaciół. A tak na serio to może zmień siebie, bo problem nie tkwi w innych tylko w Tobie, zmień przyczynę dlaczego jesteś nie lubiana. Fajny ciuch, uśmiech i ludzie będą tak cię właśnie widzieć, że taka jesteś. jak cię widzą tak cię piszą. jeżeli jesteś kopciuchem, to wybacz, ale nikt z kopciuszkiem nie zechce się zaprzyjaźnić.

Gość rgrfgrfrffrefrfr
moje tez;) i mam to gdzies;p

Gość Harmaa88
Nie jestem bogata :/ Podejrzewam, że to kwestia tego, że jestem bardzo nieśmiała i przez to ludzie mają mnie za wyniosłą. Staram się uśmiechać, jestem życzliwa, jeśli zajdzie potrzeba, ale większość ludzi to olewa. Każdy ma swoją ekipę, kto by chciał dziewczynę, która nie cieszy się powodzeniem towarzyskim.

Gość kamilcia laseczka
parszywej mordy nikt nie lubi hahahhah

Gość Harmaa88
Na studiach nie mam prawie żadnych znajomych. Ludzie zapraszają się wzajemnie na imprezy, chodzą razem na piwko, a ja jestem z boku, jakbym była niewidzialna.

Gość żona kazika kontra hedora
ja też kiedyś byłam nieśmiała. w szkole too o matko! ściana to było moje miejsce, stanie pod nią. obserwowałam bacznie głupotę znajomych, nie pasowałam do nich. i cieszę się z tego, bo teraz, kiedy jestem już dorosła, mając takie poczucie warości, ludzie sami do mnie pędzą. teraz nie ja zabiegam o znajomych, tylko oni o mnie. Życie uczy.

Gość jacky24
Też mam tak jak ty,ale na szczęście mam studia, typowo naukowy kierunek który mi dobrze idzie bo się tym pasjonuje,może powinnaś poszukać innych znajomych np. takich co podzielają jakąś twoją pasje, mówisz że czytasz książki może zapisz się na jakieś koło naukowy przy twojej uczelni albo na forum tematu który cie pasjonuje,tam na pewno poznasz ludzi z którymi cie coś łączy a to chyba dobry początek znajomości:).Jeśli potrzebujesz towarzystwa to nie ma co się męczyć.

Gość przebudzenie miast
twerz mam tak