Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oryginlna lub nie

NAJBRZYDSZE ZNANE IMIONA

Polecane posty

Gość gość
Zuzanna-ohyda!!!

Gość gość
nadia- jak ktos wczesniej napisal jak ruska d****a, poza tym monika, kinga, justyna

Gość 1234gosc45
moim zdaniem: Nadia, Nikola, Marta, Sandra, Monika, Aneta

Gość Teofil1961
Tak tak dalej uprzedzajcie sie do ludzi z powodu imion

Gość gość
kiedys nienawidzilam swojego drugiego imienia- stefania - teraz juz sie przyzwyczailam :P

Gość mieczyslaw21
Donald

Gość gość
renata wioleta jolanta elwira arleta iwona olivier.

Gość gość
Wiktor i Karol

Gość gość
nigdy nie chciałabym mięc na imię: Nikola, Nadia, Angelika, Sandra, Roksana, Sabina, Patrycja, Ewelina, Jessica, Dorota, Marzena, Grażyna, Aneta, Wioleta, Renata, Beata, Mariola, Iwona, Agnieszka

Gość gość
Barbara, Grażyna, Marlena, Jolanta, Justyna, Angelika, Irena, Marzena, Oliwia, Renata, Sabina. A z męskich do Błażej, Igor, Andrzej i Sławek.

Gość gość
Ja jestem Asia i nienawidzę tego imienia, bo nigdy nie wiedziałam jak się przedstawić - Asia czy Joanna. Jedynie podczas rocznego pobytu za granicą lubiałam wersję Dżoana ;)

Gość gość
Mariolka i Bożena

Gość gość
Mariola, Grażyna, Agnieszka, Elżbieta, Joanna, Helena, Magda, Kinga, Czesława, Krzysztofa, Jarosława. Męskie- Dorian, Bryan, Kevin, Eugeniusz, Henryk, Karol, Grzegorz. Te są moim zdaniem okropne.

Gość gość
Edyta, Renata, Beata, Marzena, Mariola, Ewelina, Iwona, Ilona, Wioleta, Malwina - coś strasznego

Gość gość
tlumok to twoja stara kurvo!

Gość gość
Wyzej-dowod na tłumoka juz masz :D

Gość gość
Jak można nazwać dziecko Fabian? A rankingi popularności biją Nikole, Oliviery, Alany-obrzydliwe. Tyle jest ładnych, oryginalnych i nieośmieszających imion, wystarczy tylko poszukać:)

Gość gość
ciekawe jakie posiadaja imiona ludzie tu sie wypowiadajacy podajcie swoje zobaczymy ktore sa najbrzydsze

Gość gość
Nikola, Nadia, Alan, Oliwier, Dzesika, Roksana - coś okropnego

Gość gość
kevin,maks,jesika,genowefa,kuneguna,matylda,stefan

Gość gość
Dla mnie wiele jest takich niezbyt...Arleta,Edyta,Bozena,Bogusia,Kazia,Stasia,Frania...Ale przeciez to nie moje,ani mojego dziecka-jaki problem...?

Gość gość
Jak tak czytam Wasze typy tych brzydkich imion to sumujac je,wedlug Was wszystkie imiona sa brzydkie hehe,swoja droga ciekawe jak Wy imiona nosicie.

Gość gość
krytykujecie imiona, mogą się nie podobać te czy tamte, ale każda matka nadając je swojemu dziecku uważa je za najpiękniejsze i lepiej tak do tego podchodzić

Gość gość
nie podoba wam sie imie grazyna?no patrzcie,a moi niemieccy koledzy sa zachwyceni imieniem mojej kolezanki.Mowia Gracja,Gracjinia.brzmi bardzo ladnie. Za to powalaja te wszystkie katarzyny,malgorzaty,magdaleny-zaloze sie ze wiekszosc z was nosi te imiona:D i stad pewnie to rozgoryczenie i nienawisc do innych imion.

Gość gość
i jeszcze dodam,uwielbiacie polskie imiona,inne was brzydza smiesza,inne to patologia. To za przeproszeniem po jakiego ch....a jak wyjezdzacie zagranice nagle nie jestescie juz malgoskami,przedstawiacie sie jako Meggi:Dalbo Kaskami-kati:D,Zochami nie nie juz jestescie zagranica Sofijaaami,nie Agnieszkami tez juz nie jestescie tylko Ineskami:D Mam beke na calego.piekne polskie imiona!No jakos ich nie widze zagranica. A w polsce drzecie mordy o tradycje i o jej poszanowanie. to przedstawiajcie sie jako Katarzyna,Malgorzata itd

Gość gość
Jestem przeciwna krytyce imion innych ludzi,ale tym argumentem,ze Niemcom podoba sie imie Grazyna,to mnie rozsmieszylas...Jeszcze mniej mi sie podoba :D