Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oryginlna lub nie

NAJBRZYDSZE ZNANE IMIONA

Polecane posty

Gość o zesz w morde................
dobra, to teraz niech kazdy poda swoje prawdziwe imie, to sie posmiejemy i po krytykujemy...

Gość agata-------
ja osobiscie uwazam, ze najgorsze imiona meskie to te spolszczone kewiny, szony i denisy ;P a z imion dla dziewczyn to nie podoba mi sie judyta i martyna

Agnieszka - kiedy chodzilam do szkoly bylo bardzo popularne, zdarzalo sie na 15 dziewczynek na imie mialo tak 5, nie wiem skad byl taki szal na to imie w latach 70, moze byl jakis film czy ksiazka. Nie lubie tez imion "twardych" Aneta, Edyta, Donata. Nie lubie imienia tego co powstaje z imienia Jakub - Kuba, kojarzy mi sie z huba, wogole Kuba to mi sie kojarzy z nikiem dla dziewczyny, jakos nie trawie. Dawid - wszedzie tego pelno.

Wieslawa, Czeslawa, Bozydar... tego nawet nie wspisuje bo to nie moje pokolenie, wiec wlasciwie nie trudno sie domyslic, ze nie jestem fanka imion nadawanych naszym rodzicom i dziadkom, nie rozumiem mody nawracajacej na Jany i Zosie i Marysie acha, i obrzydzaja mnie zagraniczne imiona z polska pisownia, porazka i tragednia (Andzelika, Anrzelika, Brajanek, straqszne)

Gość od Jolanty prosze
sie odpierdolić, to bardzo ladne imie.

Gość a ja jeste joanna :P
mieszkam teraz za granica i dziekuje bogu, ze mam "miedzynarodowe" imie i zadnych klopotow ludzie nie maja z czytaniem :D nie podobaja mi sie spolszczenia - okropnosc.. nie podobaja mi sie wieski, zoski i baski (baska to jedna z krow mojej babci :D).. nie podoba mi sie tez renata (;| znam jedna taka suke.. :D sorry) no i iwona ;| mysle, ze to jedno z najokropniejszych imion na swiecie. nawet po ang brzmi strasznie..

oklepane imiona stają się dla dziecka koszmarem- dwa pokolenia wstecz Ania, Kasia, Monika- teraz Oliwia, Nadia, Nikola, Andżelika- mając 30 dzieci w klasie to są np 9 Nadii- cholera bierze

Gość balbinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
NICOLA, KACPER, OLIWIA, WIKTOR

Gość dobry temat na wesolo ha ha
Duszek Kacper, Kasper tez mi sie nie podoba. Powinni dawac jeszcze Bromba ha ha ha ha ah

Gość Time for Cafe
Emilia:o Sami przyznajcie że obrzydlistwo:/

Gość ohydne imiona
* Marzena- znam kilka k***w o tym imieniu * Monika - rzeczywiscie wredne i falszywe *Blanka, nikola, amelka, dzesika, zuzia, maja, julia,oliwia, gabrysia, weronika - żygac sie chce od ich popolarnosci * Zosia, pola, Marysia, Hania - starodawne, blee a chlopiece: alex, alan, banjamin, fabian, filip, igor, ivo, kacper, mateusz, michal, oliwier, antoni, tadeusz, franek, janek - obrzydlistwo!!!!!!!

Monika,Klaudia,Magda,Wacek,Celina,Cecylia :O <stopka></stopka> <stopka></stopka>

Gość jeżynkowa_ona
Tak naprawdę jeśli nie podoba się komuś imię np. Halina, a pozna osobę o tym imieniu i będzie to świetna osoba to automatycznie zazwyczaj spodoba nam się jej imię. Znamy dużo np. Agnieszek i każdej nie lubimy to imię nam się automatycznie przestaje podobać. Ja sama mam "ciężkie" imię i miałam i mam z nim dużo problemów, dlatego apeluje do rodziców o odrobinę rozsądku, bo taką "bzdurką" można komuś naprawdę spieprzyć życie. Myślę, że istnieje wystarczająco dużo ładnych i praktycznych imion, takich które nie będą dla dziecka w przyszłości problemem. Lepiej się 2 razy zastanowić, niż potem słuchać płaczu dziecka, że inne dzieci je wyzywają.

Gość balbinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jak masz na imie?

Gość siedze na kafe...
Sabina co sądzicie??

Gość moim zdaniem 00099988
baardzo popularny teraz :O Kacper! okropnosc! i wszelkie imiona pisane przez "x"!!! Alex, Xavier :O koszmar! z kobiecych Nikola, Dżesika, Michelle i Sonia!! straszne! ze starych to Marianna i Marian!

A i jeszcze Karina, kojarzy mi sie z koniem, Kon Karina :) p.s. ale Agnieszka bije rekordy pospolitosci

Gość _bąbel
Agata mi się podoba i nie wiem co macie do tego imienia!! :/ Tak ssmo Zuzia :) kiedyś tak będzie miała na imię moja córeczka :) A paskudne to : zośka, adelajda, krystyna, maria, marcelina, żaneta (bleee) , renata, beata, Zygmunt, wiesiek,czesiek,mietek,daniel,damian(takie mdłe), lucjan,waldek,tomek

Zaneta, Aneta, Beata, to sa wlasnie te twarde co pisalam :) O! Wieski to nawet nie wymieniam.

Gość wisienka na torcie2222
żaneta,marzena,wszystkie te nicole,wiktorie,filip-rzeczywiście pedalskie,zygmunt:)staś,antoś a najpiękniejsze to daria,czyli moje:)

Gość wisienka na torcie2222
no i ten leon też straszny

Gość Xtrafobia
Leon ---> Leo --------> czytaj Lijo --- calkiem slodkie :)

Gość Patzzzzzzzzzzz
Ewelina i Kamila- nigdy mi sie nie podobały, dzieki Bogu rodzice mi tak nie dali :O

Gość Xtrafobia
Jeszcze jest Karolina, to tez takie raczej nie piekne

Gość Patzzzzzzzzzzz
Anna, Ewa, Kaśka ------> pospolite do wyrzygania :O