Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dolce83

Podejrzane smsy od nowych kolezanek mojego faceta

Polecane posty

Jestem w zwiazku w facetem, jestesmy razem 6 miesiecy, mieszkamy razem i jestem w 4 miesiacu ciazy. Troche niepokoi mnie to ze on czesto dostaje smsy od roznych swoich kolezanek.. Czesto przesiaduje na fotka.pl i nk i pisze z roznymi laskami... pewnie wymieniaja sie numerami tel i sobie pisza smski... Ja tez posiadam konto na fotce, czasem cos skrobne ale nie rozdaje nikomu swojego nru i z zadnym kolesiem nie pisze smsow nawet z kolega bo uwazam ze mi to niepotrzebne.... Jestem atrakcyjna dziewczyna, co chwile mam propozycje spotkania ale odmawiam mowiac ze mam kogos. Niedawno postanowilam ze przejrze jego tel no i sie okazalo ze w tel urzadza sobie niezly flirt.. byly smsy w skrz. odbiorczej w stylu 'powoli zaczynam tesknic, buzi buzi' , 'jak bedziesz miec czas to napisz gdzie co i jak' itp. Nie wytrzymalam i zrobilam mu przez to awanture, pytalam sie czy sie spotyka z kims itp.. tlumaczyl sie tym te to jego kolezanki i z nikim sie nie spotyka bo gdyby tak bylo to by wracal pozno z pracy a tak wraca zawsze na czas.. Dzis na chwile zerknelam i przeczytalam 'co mozesz o sobie powiedziec i czym sie zajmujesz?' Nie wiem co o tym myslec... moze szuka wrazen, go takie pisanie podnieca albo jest zakompleksiony i chce w ten sposob sie podbudowac. Dodam jeszcze ze jest malo czuly, rzadko kiedy mnie przytuli, powie mi jakis komplement itp.. :(

Gość 6 miesiecy zwiazku i juz ciaza
co Ty w ogole wiesz o ojcu dziecka? masakra.

Gość agata----
a ile macie lat?

No i co z tego ze jestem tylko pol roku w zwiazku i juz w ciazy.. Oswiadczyl mi sie i planujemy slub.. Mam 27 lat , on 26..

Gość a to ze nic o nim nie wiesz
pewnie ze zarwczyny i slub, w koncu lepsze to, niz by mial cie z dzieciakiem zostawic.

Znam go na tyle dobrze zeby cos planowac, myslec o przyszlosci a nie czekac i pozniej zostawac stara panna na stare lata

Gość ach jasne jasne
to w czym masz problem? skoro go znasz, to wiesz, ze sobie smsuje z innymi:) przeszkadza ci to?

Gość TH is IT FD
Fagas lubi kręcić na boku

Gość fdffss
faktycznie go po pol roku znasz na wylot... smiech na sali.. po dwoch miesiacach znajomosci zaszlas w ciaze z czlowiekiem ktorego tak naprawde dobrze nie poznalas,bo pol roku to nic. A to jak go znasz widzisz chocby teraz. I tak uwazam ze to prowo