Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostytutka26

jestem prostytutką i powiem wam kobiety, że...

Polecane posty

Gość kobieta, tak własnie kobieta
najgorsze sa kobiety, które wydają sądy na prostytutki. Jest to gorszy gatunek ludzki niż dziwka. Żaden człowiek nie ma prawa nikogo osądzać i rozliczać z tego co robi. Nie chodzę do kościoła, nie mam faceta, powiem więcej jestem dziewicą bo czekam na swoja miłość. Ale nie osądzam nikogo za żadne moralne wykroczenia, nauczcie sie moi drodzy szacunku do drugiego człowieka. Kimkolwiek jest. Najczęściej to wy jesteście na samym dnie moralności- nie zrozumiecie bo macie zserializowane umysły i widzicie w lustrze tylko swoje parszywe mordy. Zastanówcie się czasem nad sobą. I mamy takie jebane społeczeństwo. Już tam wole żeby składało się z samych dziwek,one przynajmniej czują i widzą rzeczywistośc a nie maja gówna w głowie jak wy. Piszę to ja. Dziewiczo niewinna ateistka. Hahaha Kretyni jesteście.

Gość rybka..
mona łajza - masz rację, ale tylko do pewnego momentu... Jak logicznie zatem wytłumaczysz, że tam stoją? Twoje obserwacje mają pewne luki ...

Gość zalosny temat
spytaj ksiedza - powie ci, ze ludzie sa grzesznikami spytaj lekarza - sa chorowici nauczyciela - tepi policjanta drogowki - lamia przepisy dziwke - kurwiarzami... kazdy JEDEN byl u autorki? jesli na podstawie konkretnej (zdeterminowanej do tego z racji uprawianego zawodu) grupy spolecznej ocenia ona WSZYSTKICH, to rownie dobrze mozna stwierdzic, ze kazda kobieta to dziwka, skoro sa takie, ktore to robia za pieniadze tyle w temacie 🖐️

Ponieważ nigdy nie rozmawiam z żadną z tych kobiet, trudno mi wymyślać powody, dla których tam stoją. Może nie mają wygórowanych ambicji finansowych i wychodzą z założenia, że lepsze jest 100 złotych niż nic?

Gość rybka..
zalosny temat - coś ci nie wyszło ... Znasz człowieka bez grzechu?? Albo takiego, który nigdy nie zachorował choćby na grypę ... itd. Przemyśl to jeszcze raz ... :O

Gość Zimny jak głaz
"Jak logicznie zatem wytłumaczysz, że tam stoją?" Bo nie nadają się do niczego innego... ich wybór, ich dupa, ich sprawa.

Gość rybka..
mona łajza - tak się składa, że byłam u tego samego fryzjera, do którego i one zajrzały ... fryzjerka pociągła je za język...jedna pokazywała nawet swoją willę na fotkach... Cóż z MOPSu raczej jej nie fundnęli willi .. pomijam, że stara nie była ... :O

Gość rybka..
Ciuchów także za 100 zł nie miały ... :O

Gość zalosny temat
widocznie zbyt trudne dla ciebie zeby pojac przeslanie wiec specjalnie dla ciebie napisze tak, zeby dotarlo i do ciebie to z kim sie zadajesz rzutuje na to jak psotrzegasz ludzi jesli jestes dziwka, skazujesz sie na dziwkarzy stwierdzic, ze wszyscy sa dziwkarzami na tej podstawie, to tak samo jak stwierdzic, ze z kazdej maki wychodzi zakalec dotarlo?

Ja sobie też mogę napstrykać fotek pod niezłymi obejściami. Do tego następnych kilka z fajnymi furkami. Nawet zdjęcia z wakacji na Borneo mogę zrobić nie ruszając się z domu.

Gość rybka..
Tak się składa, że nie muszę być księdzem, aby wiedzieć że człowiek już przychodzi na świat z grzechem ... :O

Gość rybka..
mona łajza - cóż ciuchy na sobie, to nie miały zrobionych w photoshopie... :O Ani torebek i butów od prady... :O

Gość rybka..
I nie muszę być dziwką, aby zauważyć, że agencje mają się dobrze ... Nie ma miasta, aby nie było agencji ... :O

Gość zalosny temat
widze, ze czytanie ze zrozumieniem przekracza mozliwosci niektorych, wiec nie bede dalej zglebiac tematu w kazdym razie wspolczuje, dziadka, ojca, brata, meza... i w gruncie rzeczy nie dziwie sie, ze postrzegasz ludzi w ten sposob, skoro takimi jestes otoczona i wspolczuje

Gość Zimny jak głaz
"I nie muszę być dziwką, aby zauważyć, że agencje mają się dobrze ... Nie ma miasta, aby nie było agencji ... " Takie czasy, rzucisz kamieniem w grupę kobiet, trafisz w kurwę albo prostytutkę, więc jak ma nie byc..... gdzieś te miejsca pracy muszą znalezc :P

Gość rybka..
mona łajza - bazarowe z pewnością nie było ... poza tym brały takie usługi, że większość musi długo z nas na to oszczędzać .. Tylko mi nie pisz, że i kasa podrobiona .. :O

Gość rybka..
Oczywiście możemy udawać, że agencje to przybytki wolontariatu ... Cała ochrona, lekarze i ta rzesza ludzi współpracujących to wolontariusze ... To oczywiste .. :O

Gość rybka..
mona łajza - to nie był fryzjer z budki... :O i nie były to ondulacje... :O

Rybko - burdel to miejsce do, którego się idzie po seks. Jest usługa jest zapłata. Chcesz kupić mięso - idziesz do rzeźnika.

Rybko zapewne to był wybitny, światowej sławy stylista, który za lekką przegrzebkę we włosach zażyczył sobie 3 tysiące złotych. Torebka od Prady zobowiązuje.

A te pozostałe kobiety to tylko tak sobie przyszły tam popatrzeć, bo biedulki nigdy w życiu im taki mistrz fryzjerski nawet grzywki nie podetnie.

Gość rybka..
Tak i zakładasz sklep mięsny na wyspie wegetarian ... Gdzie nikt nie jest zainteresowany mięsem... :O Macie pojęcie o biznesie ... :O

Gość rybka..
mona łajza - co się czepiasz tego fryzjera? Zagęszczały sobie włosy między innymi ... w promocji cena 1500 zł. Zagęszczały także rzęsy koszt min. 600 zł... itd.

Gość rybka..
mona łajza - to Ty chyba masz mniej, niż 20 lat, skoro uważasz, że fryzjer w XXI wieku ogranicza się do podcięcia grzywki ... :O albo, że utrzymują się agencje bez klientów ... :O

Fakt - drogo jak diabli. :D Gdyby nie te prostytutki, to fryzjer poszedłby z torbami. :D I to nie koniecznie od Prady. :D