Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCY !!!!! ; (((((

Miał wytrysk !

Polecane posty

Gość POMOCY !!!!! ; (((((

Jakieś 7h temu kochałam się z moim chłopakiem... Niestety bez zabezpieczenia... Zapomnieliśmy się...Był wytrysk... We Mnie ! ; ((( Całkowity chyba bo gdy wyją poleciało jeszcze troche... : ( Prosze o pomoc... mam Dni płodne.. (maskara) Wiem to może się źle skończyć ... Prosze nie pisać tych odp typu... : trzeba się zabezpieczać itp. każdego z nas kiedyś łapią że tak powiem chcice.. Pierwszy raz doszło do takiego czegoś... Czy woda z mydłem usunie plemniki ? gdy bede myła w środku ? ta woda musi być zimna czy ciepła ? prosze o pomoc !! Nie moge iść do ginekologa.. jestem niepełnoletnia to wszystko dojdzie do moich rodziców... :( Nie chcę tego... Słyszałam jeszcze że solarium pomaga w poronieniu... Czy któraś z wam poroniła kiedyś ? jakiś domowy sposób macie ? Prosze szybką odpowiedź... ; (( Wspomne, że mam 15 lat.. Na prawdę chciałbym to dziecko i kochałabym ponad wszystko.. gdyby nie moi rodzice.. ; ((

Gość Wmjdma
zwijaj sie na izbe przyjec najblizszej ginekologi najlepiej z chlopakiem i powiedz w czym problem popros o tabletki wczesnoporonne nie czekaj ani chwili nawet teraz zmykaj tak jak ci radze

Gość a skąd my mamy wiedzieć
nie myśl tak, że solarium, że woda z mydłem, najlepszy jest mi wszystko lekarz i tabletki aczkolwiek nie mogę się powstrzymać i muszę napisać: jesteś za młoda na seks!!!

Gość Sympatyk-PiSu
masz urodzic to dziecko zadnych manipulacji

Masz 15 lat i kochasz się bez żadnego zabezpieczenia???Dziewczyno gdzie Ty masz głowę?!? Pędź jak najszybciej do lekarza po Postinor,bo żadnymi domowymi sposobami nie odwrócisz tego,co się stało.Większość prywatnych lekarzy przyjmie Cię bez problemu. I dorośnij zanim znowu pomyślisz o seksie. Jeju-woda z mydłem zabójcą plemników...

jak mialam 15 lat to przez mysl mi nie przeszlo, ze woda z mydlem moglaby zabijac plemniki. nawet przez mysl mi nie przechodzilo zeby seks uprawiac w tym wieku. no ale skoro sie stalo to idz po tabletki te po 72h po stosunku, im wczesniej je wezmiesz tym lepiej. one nie sa wczesnoporonne jak ktos tutaj napisal..

Gość pukni sie ten głupi łeb
Nawet jakby nie doszło do wytrysku to i tak ciąza jest mozliwa!!!! Kazdy lekaz co to powie. Zadna woda z mydłem nie zabije ci plemników w pochwie. Co to za debilny pomysł?! Nie musisz isc do lekarza z rodzicem. W tej sytuacji mozesz jedynie poprosic lekarza o przepisanie pigułki po i musisz ja przyjąc jak najszybciej. Innych metod nie ma. Do seksu trzeba dorosnąc dziecko drogie. Widac ze twoja wiedza konczy sie na tym ze ptaszka wkłada sie do dziurki skoro zastanawiasz sie ze mozna poronic przez solarium. Co za kretynskie informacje!?

Gość pukni sie ten głupi łeb
Na miejscu twoich rodziców udusiłabym cie gołymi rekami!!!! Współczuje im takiej nieodpowiedzialnej córki

Tabletka wczesnoporonna dziala do 72 godzin PO wiec masz szanse, ale musialabys jak najszybciej przejsc sie do apteki. Z racji wieku jednak mozesz antrafic na problem, radze jednak sprobowac.

Gość naszła cie chcica?!
Ludzie bo padne. 15- latka sie tłumaczy seksem bez zabezpieczenia ze ja chcica naszła?! Ja pierdole, jaka głupia dziewucha. Musisz isc do ginekologa po tabletke "po". nie ma innego wyjscia. Te tabletki nie są niestety obojetne dla zdrowia i mogą rozpieprzyc ci cykle, ale innego wyjscia nie masz. Sex jest dla ludzi dorosłych i odpowiedzialnych a nie dla dzieci!!!! Jesli jestes w ciązy to jaką przyszłosc jestes w stanie zapewnic dziecku?! Nie masz nawet szkoły skonczonej. Jak zarobisz na utrzymanie? Co sie dzieje z tymi dzieciakami?

jak miałam 15 lat to seks mnie brzydził..No ale cóż 8 lat temu nie było zabaw w "słoneczko" powodzenia gówniaro!!!!

Gość lilitka21
15 lat i sex uprawiac? chcica?ale jestes zepsuta! juz od młodosci!!

jazda do najbliższego punktu medycznego i prosić o tabletki wczesnoporonne . a na przyszłość radzę poświęcić więcej czasu na myślenie... skoro wiedziałaś że masz dni płodne to trzeba było albo użyć gumy albo się wstrzymać! a tak na serio to słyszałam że woda z chlorem wlana do pochwy zapobiega ciąży lub usuwa już istniejącą :D:D a tak na serio idź po te wczesnoporonne,żadnej wody z chlorem.

po pierwsze-pojebalo was ?! a po drugie-idz w pon do ginekologa i powiedz mu co sie stalo, da ci tabletki PO (nie zadne wczesnoporonne!)

Gość burza gradowa z piorunem
tak a po tabletce po zaraz cały cykl jej sie rozwali i konsekwencje bedzie ponosila dluuuuuugo

Powinna zaczekać do jutra, pójść do ginekologa i poprosić o receptę na Escapelle. W aptece kosztuje około 60 PLN. A tak wogóle, to nie ma to jak wakacje. <stopka></stopka> <stopka></stopka>

Gość ellbal
i co poszłaś po tą tabletke?