Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola12

boję się go tam dotykać

Polecane posty

Gość lola12

generalnie boję się Go zobaczyć nago, nie za bardzo wiem co w tedy będę musiała robić. Kiedy jest nagi mam się cały czas bawić jego...? I właśnie nie wiem co w tedy robić? Kiedy sobie wyobrażam że mam mu zrobić dobrze czuję się strasznie niezręcznie, a chciała bym mu dać tą przyjemność. Jak się przełamać?

Gość hihihih hahaha
hahah, ja też miałam obawy, dopóki pewnego pięknego dnia sama się przed nim nie rozebrałam(BYŁO JASNO!!!) :D wtedy on ściągnął koszulkę i spodenki, bawiliśmy się, on zadawalał mnie i później usiadłam obok niego i powiedział, że mam dotykać jego jądra - więc delikatnie je masowałam palcami.. :) a później powiedział, żebym dotykała jego penisa, więc powiedziałam, że nie umiem i nie wiem jak i żeby mi pokazał :D no to mi pokazał, potem spróbowałam sama :D nie jest tak źle! :) Penis mojego był bardzo ładny, prosty, duży, nieowłosiony, była na nim delikatna skórka, był ciepły i generalnie miło go wspominam. :)

Gość a chociarz ogolone miał
jajka? Pytam z ciekawości, bo mój to jakoś nie jest zachwycony pomysłem zgolenia włosów

Gość chociaż miało być

Gość hihihih hahaha
nie miał ogolonych - w ogóle mu tam nie rosły włosy! :D był blondynem, nie miał też włosów na klacie. ;) golił włosy pod pachami, ponieważ pływa zawodowo :D

Gość chociaż miało być
o kurde to fajnie miałas.. :) Mojemu na klacie tez włsy nie rosna ale w innych miejscach owszem :) Kiedyś to juz mu nawet probowałam wmowić ze jak nie zgoli to bedzie miał wszy łonowe ale jak widac nie dał się przekonac i tak już się męcze z jego owłosieniem pare lat.. :)