Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BRRRRRRRRRRREEE

Ta kobieta się we mnie zakochała.

Polecane posty

Dramat! Nie może spać przeze mnie, czeka aż się do niej odezwę. Poczuła coś do mnie. Zauroczyła się wirtualnie i ma mi za złe, że jej nie chcę. Cierpi teraz przeze mnie :/

Gość jagoda co robi loda
też sie tobą zauroczyłam 😭 choć ciebie nie znam :D

Gość to teraz to odkrec
to twoj obowiazek spotkaj sie z nia pustaku jeden ty

Spotkać się? Nie sądzisz, że w tej sytuacji spotkanie się było nienajlepszym pomysłem? Z jednej strony skonfrontować swoje wyobrażenia z rzeczywistością, ale jeśliby się potwierdziły to byłoby jeszcze gorzej. Szkoda mi jej bardzo, mam ostre wyrzuty sumienia :/ I dlaczego jestem niby pustakiem? Nie moja wina, że ją coś trafiła. Ja się jej tylko pokazywałem i pisałem z nią. Kurde, ale się źle czuję z powodu tej sytuacji. Nie przypuszczałem, że tak może być...

Gość a ja nie pustakiem
to na pewno mieczakiem i zamiast zrobic cos w realu to znow tu piszesz i nic nie robisz ty nie masz jaj normalnie słuchaj zakochala sie, głupi jestes ona chce sexu, ty potrzebujesz sexu spotkaj sie z nia a ty piszesz taie brednie juz tu nie wchodze

Nie chcę niczego. Jakiego seksu? Zrozum, że ona się zauroczyła. To romantyczne uczucie. Po prostu ją wzięło. Żałuję, że szukałem przygód w internecie. Ale skąd miałem wiedzieć, że wydawałoby się stateczna kobieta wpadnie jak nastolatka? Ja nie wiem jak się mam zachować. Przykro mi, że tak się stało.

Gość przygody szukales
to ja masz:) na prawde jestes pusty skoro sam piszesz, szukalem:0 trafilo na nia i niech teraz sama sobie z tym porzadiz bo ty niewinny jestes:) moze boisz sie, ze jest piekna dojrzala kobieta a ty przy niej wygladalbys jak ... wlasnie tak to widze:) musisz byc burakiem, bez skrepoawnia uzywam tego slowa

Gość Nonieee
Gówno prawda:P

Wiem jak ludziom łatwo przychodzi ocenianie innych i wyzywanie od najgorszych. Co to ma znaczyć, że jestem pusty? Albo że jestem burakiem? Poważnie, proszę o napisanie mi znaczeń tych słów, bo można napisać, że jestem nieudacznikiem, itp. ale pustak? Burak?

Gość lepiej kobite przepros
a nie obnosisz sie ze swoim "zwyciestwem' po kafe, tak gwoli wyjasnienia jakby na to nie patrzec forum dla kobiet samo to, jak sie zachowujesz i jakie skutki to za soba niesie, swiadczy o tym, wrecz przemawia na twoja niekorzysc:0 jasne sie staje, ze jestes tutaj tylko po to, zeby przezyc przygode, ktorej ty , kiedy chetna sie znajdzie:) nie chcesz taak to jest dojarzalosc nie pustostan emocjonalny. burak:)