Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieufajcieFacetom

jak wy faceci okazujecie swoją milość?

Polecane posty

Gość NieufajcieFacetom

co takiego robicie żeby wasza dama to poczuła?

Gość kutafan przez wielkie K
Na pewno męsko i dojrzale. to zalezy czego oczekuje partnerka. Chce disco, to ma, chce restaurant, to ma, chce banana to ma, chce seksu to ma, chce kasy to ma, chce mnie to ma, chce coś usłyszeć typu -Kocham cię - niech się postara, zeby na tak wielkie słowa zasłużyła, bo paplać to można modlitwę w kościele, ale deklaracje zobowiązują.

Gość luizjana taka sobie
Kutafan .....^^^^^ Pozdrawiam, masz jaja facet.

Gość luizjana taka sobie
Do autorki- wymagac trzeba od faceta, uczyć i uczyc, aż się nauczy. To jednak wymaga lat i cierpliwości, a czasami nawet kompromisów i upokorzeń. W skrócie taka moja pierwsza rada. okazują milośc jak samce. Faceci nie potrafią okazywać milości, chyba, że pizdusie, albo pedałki. Facet z krwi i kości jest twardy i moze powie - kobieto podaj mi piwo! Żartuję oczywiście, ale panowie okazują miłość jak boli ich ząb, wtedy to dozgonnie!!!!

Gość późno już ludzie
Nie jestem facetem, ale on nic nie robią, a Ty lepiej zejdź na ziemię póki czas, bo później nikt Cie nie pozbiera, bo waga Twojego rozczarowania przewyższy masę Twego ciała.

Ja raz w tygodniu biore swoj toporek i tasak , i wyruszam do lasu na polowanie . Po przyjsciu do domu rzucam swojej lubej jeszcze ciepla i broczaca krwia dziczyzne , juz zamo to wywoluje u nij kisiel w majtach . Nastepnie wycieram zakrwawione rece w firanki , lapie swoja niunie za wlosy , zaciagam ja do sypialni i rypie ja od tylu opowiadajac jej przy okazji przebieg polowania .

Gość łapiemy laski za pupy