Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowosc_cudowna_rzecz

kobiety mnie niszczą

Polecane posty

Gość anonimowosc_cudowna_rzecz

Hedonistka. Trójkąt - w tym ja i jej piękna koleżanka. Właścicielka salonu kosmetycznego. Pieprze je dwie do rana, ile tylko chcę. Ela. Taka jedna, samotna. Oddaje mi się za każdym razem. Znam jej sekrety, marzenia, pragnienia. Kasia. Sympatyczna dziewczyna, szuka miłości, ale też łatwo wskakuje do mojego łóżka. Małgosie miałem kilkanaście razy. dlugo nie bylem z nikim związany, flirtuje sobie dowolnie. Kobiety się kręcą i przewijają. Im bardziej samotna, tym latwiej mi idzie. Jak trafi w sidła, to pęka. Sprawiam dobre wrażenie. Budzę zaufanie. Ludzie mnie lubią, witają na ulicy, uśmiechają się do mnie, zapraszają. Chcą ze mną przebywać. Kobiety chcą seksu, miłości, uczucia. Lubią słuchać, i opowiadać o sobie. Chcą być zrozumiałe, lubią się podobać, doceniają szczegóły. Chcą aby ktoś na poziomie się nimi interesował. Lubią błyszczeć. Błyszczeć na zdjęciach, wśród koleżanek, w sklepie. Oczywiście lecą na przystojnych mężczyzn - szczególnie wtedy, kiedy taki realnie je rozumie i umie słuchać. kobiety to miłe, uczuciowe istoty, często bardzo inteligentne. Tyle, że mają swój osobisty klucz, dzięki któremu można je zaprowadzić do łóżka. Od długich 3 lat nie bylem zakochany. Od 3 lat mialem dobre 15 kobiet w łóżku. Mam pełno przyjaciółek, prowadzę wyjątkowo intensywne życie z kobietami, komórka pęka w szwach od smsów. Ale nie mogę znaleźć tej jedynej - są różne przeszkody. Od charakteru, po wygląd, przez zbyt małą inteligencję i doświadczenie życiowe. Nie zwiaze sie z hedonistką, ale chętnie wypieprze hedonistkę. Chcialbym zyc w pelni szczęści, i milosci. Ale nadal pieprzyc hedonistkę w trójkątach - i brac to co mi oferuje. kobiety nas niszczą.

Gość nie chce mi się nitz
Spoko spoko mój eks miał w zeszłym roku ponad dwadzieścia. I się znów tak strasznie nie wypalił, podobno nadal jebie wszystko co się rusza. Więc już nie dramatyzuj.

Gość zal_mi_was
widocznie taki zajebisty jestes ze zadna nie jest ciebie warta. a tak powaznie to cos jest w tej niszczycielskiej sile kobiet. niby masz ich wiele, niby jest fajnie, milo i przyjemnie... ale pustka jest i tak nie do opisania.

musze zapisac sobie ten temat i przeczytac jeszcze raz:-) dopiero co wrocilam z wczasow i jestem zmeczona, ale czytajac na szybko ....nawet interesujace jest to co napisales, a zarazem troche podwze pare slow twoich:)

Gość ...............bo
zacznij chodzic do psychiatry to z toba jest cos nie tak