Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Już nigdy nie popełnie takiego błędu

Polecane posty

Kochałam się wczoraj bez zabezpieczenia ze swoim chłopakiem. Nie skonczył we mnie tylko na zewnątrz. Z wyliczen wychodzi mi ze to mógł byc mój przedostatni dzien płodny. Powiedzcie mi czy z płynu, który wydobywa sie przed wytryskiem również mogło dojsc do zapłodnienia. Boli mnie dzisiaj podbrzusze, moze dlatego ze dopiero drugi raz uprawialismy seks.

Gość o tak o
tak, w tym plynie sa plemniki moja kolezanka kochajac sie "twoim" sposobem ma juz dwoje dzieci :O

Gość Kasia25000
niestety ale jest takie prawdopobienstwo..

Gość dynorus
ja Twoim sposobem kocham sie juz od ponad roku. dni plodne nieplodne... i konczy na mnie w ostatniej chwili. I NIC NIE MAM. Ale prawdopodobienstwo zajscia jest.

Dziewczyny a powiedzcie mi czy czuc w srodku jesli facet ma w nas wytrysk?? dopiero zaczynam przygodę z seksem więc jestem trochę zielona:(

Gość maximus30
jak facet sie spuszcza to czuc takie pulsowanie wacka podobno :P tak mi moja mowi

sadze, ze nie. ja od zawsze w stalych związkach jade bez zabezpieczenia :P nie lubie gumek, a tabsów nie chce brac z wielu powodow

a z tym pulsowaniem to róznie. raz czuc, a raz nie. ale twoj facet powinien wiedziec czy zdarzyl!

Husky mowi że zdąrzył ale ja oczywiście schizuje juz od rana. Moze to dlatego ze dopiero zaczynamy i wszystkiego sie obawiam.

Gość maaaaam pytanko
Husky jesteś hardcorem :classic_cool:

Gość ladaco
Husky to facet i rucha sie analnie i dlatego nie zajdzie w ciąze

Gość nie_panikuj_tylko_mysl
ale czego sie obawiac ? jestes stworzona do rodzenia/wychowywania dzieci wiec bez paniki ! :) na biologii chyba uczyli jak to sie odbywa ? tak, w tym plynie sa plemniki i mozna zajsc w ciaze a to ze innym sie "udaje" to najslabszy argument jaki slyszalem :) "mi sie zawsze udaje wyprzedzic na trzeciego, wiec jest to bezpieczne" HAHAHA :D powodzenia !

Gość mi się nie udało
mam synka, więc jest możliwe :) Natomiast moja siostra przez 4 lata się w ten sposób zabezpieczała i nie zaszła w ciążę, ale teraz od kilku miesięcy się starają i nic nie wychodzi :(

tez tak panikowałam jak zaczynałam. w sumie to nie wiem czy bardziej sie bałam czy chciałam zaszpanować przed kolezankami, ze musze test ciążowy kupić :o jest jakaś tam szansa, że zajdziesz w ciąże, ale naprawdę niewielka. teraz bedziesz miec schizy i przez to okres ci sie spozni, od tego to dopiero schiz dostaniesz :classic_cool: kup sobie po tygodniu test ciążowy a jesli idzie o mnie, to cóż.. kiedyś i tak chce mieć dzieci :classic_cool:

Gość nie_panikuj_tylko_mysl
słabe naboje lub nędzny cel :) czasem my oszukujemy naturę, czasem natura oszukuje nas :D

no.. w tym plynie to akurat są suabe naboje. ich rola to wybicie plemników poprzednika, a nie zaplodnienie

Gość ladaco
Husky to pochodzisz z przedwczesnego wytrysku a wiesz kto jest na prawdę twoim tatusiem? Bo słyszałem ze twa mamuśka lubi se poużywać :P

Gość do haski i reszty
Jestescie nieodpowiedzialne! A co sie pozniej z tymi dziecmi stanie jak wpadniecie?

Gość do haski i reszty
...