Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KajuniaM

Vector air a Quatro makalu?

Polecane posty

Gość KajuniaM

Zastanawiam sie nad kupnem wózka! dwa modele mi wpadly w oko i prosze o rady oraz opinie osób które takie wózki mają! Espiro vector air - śliczny, leciutki, Qutro makalu 4 - funkcjonalny Tak bym okreslila różnice miedzy nimi ale moze nie mam racji bo widzialm tylko te wozki w sklepie i na necie ale ich nie uzytkowalam! Vector air - lekki, kola przednie obrotowe ale piankowe tylko tylnie sa pompowane, kosz maly:-(, siedzisko spacerówki kubełkowe czyli nie rozklada sie do poziomu(czy to moze dziecku przeszkadzac?) cena przystepna- 1159 na nallegro(gondola,spacerówka, fotelik), mala budka w spacerówce porozłożeniu podobno nie chroni przed słoncem, plecak zamiast torby, rączka teleskopowa, Quatro makalu - ciezki, kola przednie mniejsze,obrotowe pompowane, tylnie wieksze tez pomowane, siedzisko rozkladane do poziomu( to jest chyba duża zaleta!), duza gondola, rozkładany duzy daszek w spacerówce, rączka regulowana góra dół a nie teleskopowa, nie podoba mi sie wyglad i pokrowiec na spacerówke, cena 1299 na allegro. Prosze o rade osoby doswiadczone! na co zwracac uwage przy kupnie wózka i jesli ktos ma ktorys z tych dwoch prosze opisac jak sie uzytkuje!

Od ponad 3 lat posiadam Makalu i mogę śmiało polecić. Owszem trochę ciężkawy ale bardzo solidny i wygodny. Wożę nim moją drugą córę, a wózek się trzyma, mimo że go nie oszczędzamy. Bierzemy go na wakacje 2 razy do roku i sprawdza się w każdych warunkach.