Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfafdsfds

Po co wklejacie na nk zdjęcia swoich dzieci?

Polecane posty

Gość sfafdsfds

To jest takie żałosne.

Gość Wielkopolanka,.
ja nie mam konta bo nie bede pedofilom robic przyjemności, moja córka jest taka śliczna

Gość sfafdsfds
Pytam, bo koleżanka powiedziała, że chce żeby dalsza rodzina wiedziała jak wyglądają jej dzieci. Co za bzdura. Po pierwsze mogła dać jedno, dwa zdjęcia, a nie pięćdzięsiąt. Po drugie załdając konto na nk trzeba podać maila. Mogła więc powysyłać te zdjęcia mailem, a nie robić takie gówno...

Gość kredkaxd
u mnie w miescie jest taka dziewczyna to za mieszcza na NK zdjecia swojego dziecka na golaska-genitalia na wierzchu. TO JEST ŻALOSNE I ODRAZAJACE

moim zdaniem to bardzo proste po prostu wrzucic na NK,wtedy cala rodzina ma wglad,kazdy moze napisac co o tym mysli.mnie wrecz prosza zebym wrzucala...nawet jak kupilam laptopa,to chcieli zebym go tam wrzucila,ale dla mnie to przesada....bo wtedy widza go naprawde wszyscy!gdyby tak sie dalo bez obrazania wywalic 80% listy i tylko po naszej zgodzie ktos ma wglad na konto,to byloby super:)

Gość CZAI SIĘ TAM
po to, żeby straszyć ludzi swoimi małymi pokrakami:)

Gość ewunieńńńka
ponieważ chcę się pochwalić dzieciątkiem.

Gość CZAI SIĘ TAM
Nic mnie tak nie wkurza, jak te wasze małe paskudne karakany, na nk

Gość CZAI SIĘ TAM
😠

Gość ewunieńńńka
wiecie co jest gorsze? takie pustaki jak wy. Takie gówniary, które jeszcze mleko mają pod nosem a już chcą dawać d*u*p*y*. Jak widzę wasze teksty np na kafe- anal na pierwszej randce, czy mogę być w ciąży jak chłopak nie skończył we mnie itp ( takie to mądre, rozkłada nogi a nie wie skąd sie dzieci biorą...później zaskoczenie, że jest w ciąży... śmiechu warte...he he he To jest dopiero masakra! Tylko tępym pustakom przeszkadzają zdjęcia dzieci na nk. Gwoli wyjaśnienia - nie mam profilu na NK.

Gość CZAI SIĘ TAM
już sobie zdjęcia z usg wrzucają (szczyt buractwa), za nie długo mamuśki będą wklejały fotki i porównywały która ma większe rozwarcie:)

Gość zniecierpliwiony prawiczek
Czekam na te foteły rozwarcia :classic_cool:

Gość idiotsss
Przecież galerię możesz zablokować i wstęp do niej mają tylko wyselekcjonowani znajomi,których znasz!

Gość sjiwjsiwswsw
nie no, nasza klasa, o czym wy mowicie, to juz nie jest w modzie, teraz trendy i dzezi i kul jest Fa-Ce-Buk. Tam mozesz nawet napisac CO LUBISZ, boze, to interesuje przeciez caly swiat, to takie fajne, moge napisac, ze cos lubie i znowwu moge dac zdjecia i znowu moge zaprosic dużo znajomych. no co, nudzi mi sie w wolnym czasie, jestem za malo ambitna, zeby znalezc sobie jakies ciekawe hobby, wole marnowac czas na siedzenie na naszej klasie i faCebuku i dodawanie glupich komentarzy komu popadnie no i w ten sposob moge zaspokoic moja proznosc, daje zdjecia z pyszczkiem do sufitu i wszyscy mi pisza, ze jestem sliczna:)

Gość golonko
hahaaa:) no właśnie, o co chodzi z tymi fotkami do sufitu??:)

Gość sfafdsfds
ewunieńka a ty co? Co pokazujesz swoim tekstem? Że jesteś dorosła? No właśnie masz poziom wypowiedzi niczym dziecko z nk. Dlatego ja też od bardzo dawna nie mam tam konta. Na nk trafiły między innymi osoby takie jak ty i stało się to towarzyskim miejscem spotkań. I dobrze zrozum - nie piszę, dziecko, że masz tam konto tylko że trafiają tam osoby twojego pokroju. I matki ze zdjęciami swoich dzieci w 90 pozycjach.

Dlaczego mam nie wklejac zdjec ze swoimi dziecmi ? albo moich dzieci ? boo ? To jest moje konto i moge wkleic zdjecie z mezem z mama tata dizeckiem nawet z psem! :d no i **** wam do tego. Zdjęc ze znajomymi też nie moge wkleic ? Leczcię się,.

Ty się lecz albo naucz się czytać ze zrozumieniem, bo tu nikt nikomu niczego nie zabrania. Jak widać nie potraficie logicznie odpowiedzieć na proste (?) pytanie, cześć

Nie no ty uwazasz to za żałosne i sie pytasz po co wklejamy zdjecia na nk. czyli jestem temu PRZECIWNA i pytam się : DLACZEGO TWOIM ZDANIEM MAM TEGO NIE ROBIC?:) ty czytaj ze zrozumieniem.

Gość żałosne jak żałosne
ale na pewno nie jest bezpieczne. Nigdy nie wiesz, jaki zbok siedzi na nk i co z tymi zdjęciami robi. Lepiej zabezpieczyć je jakimś hasłem, żeby dalsza rodzina mogła oglądać bez przeszkód, a niepowołane osoby nie.

Skarbie, już napisałam w tym temacie co mam do zarzucenia takim osobom jak ty czy ewunieńka :) Ale mogę jeszcze podpisać się pod tym co napisała Wielkopolanka,. Później jest lament z waszej strony. Nie rozumiesz prostych słów, zdań, a ja już naprawdę nie mam czasu na dyskusje z ludźmi, którzy mają poważne problemy z czytaniem :) Pa.

Gość Cholita86
A co ci to przeszkadza? Nie widzę nic złego w tym, że rodzic jest dumny ze swojego dziecka i chce się nim pochwalić światu, ale zgadzam się z tym, że nagie zdjęcia dzieci to przesada!

Gość tak, tak, tak...
Jest taka opcja, ale jakiś niewielki procent osób z niego korzysta. Reszta wsadza foty jak lecą. Nieopowiedzialni ludzie.

Gość antypatologia
No, foty z usg to smiechowe troche, no i po 100 fotek bachora. Ale argument z pedofilami jest zalosny. Co cie obchodzi, do czego sobie pedofil konia wali? Widzisz to? Nie chcesz, to nie wklejaj, ale sie nie madruj. Wiecej zbokow obciaga sobie do fotek powyginanych i rozebranych gowniar z obowiazkowa wydetym dziobkiem.

Gość żałosne jak żałosne
Taka opcja "tylko dla znajomych" to też dobre rozwiązanie. I nie bądźcie naiwni - to że nie wstawiliście zdjęcia dziecka nagiego a np. w pieluszce, to nie jest żaden problem - łatwo je przerobić. Nie byłoby to na pewno dla Was miłe, lepiej się po prostu udostępniać zdjęcia tylko znajomym i zaufanym osobom.

Gość carloss
same dziubki:D

Gość carloss
a czy to ma coś wspólnego z tym, że facet podczas pewnej czynności, tak samo ją widzi, jak na tym zdjęciu?:)