Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaa

15 sierpnia juz jutro

Polecane posty

Gość takaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaa

Całkiem niedawno, bo w kwietniu tego roku, pojawiła się nowa przepowiednia dotycząca daty 15 sierpnia. Ewa Rygielska przekazała orędzie jakie usłyszała od Pana Jezusa. Według niej, właśnie 15 sierpnia w niedzielę, w święto Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny ( Święto Matki Boskiej Zielnej),w godzinach od 10.00. do 12.00 na świecie rozpęta się niewyobrażalna burza z piorunami. Będą to ataki szatana. Ludzie zaczną umierać ze strachu. Potem Bóg ma opuścić Swoją rękę. Przestaną działać komputery, znikną pieniądze z kont w bankach. Z tego też powodu ludzie mają wyrywać sobie z głowy włosy i tracić rozum. Z kolei egzorcysta, ksiądz z okolic Nałęczowa, cytowany przez tygodnik „Nesweek, zapowiada, że w dniu 15 sierpnia, w święto Matki Boskiej Zielnej otrzymamy jakiś znak, że coś ma się stać. Ksiądz przeczuwa, że stanie się coś ważnego dla Polski i Polaków. Nie będzie to jednak nic złego. Niestety, żeby się o tym wszystkim przekonać musimy cierpliwie poczekać do 15 sierpnia.

Gość ladaco
idziem na procesium

Gość zxyuijko
dajcie spokoj burze to sa non stop.

Gość oszczane pantalony
eee nie przejmujcie sie

Gość jem jogurt
i niech się spełni

mi to sie najbardziej podoba opcja znikniecia kasy z konta bo ja na koncie mam juz grosze ale mam kredyt wiec mi podaruja :D

ogarnijcie się,wierzycie w jakieś bzdury z palucha wyssane :D jakie znaczenie ma jakieśtam święto katolickie jak katolicyzm to przecież bajki ;) nawet jakby była jakaś straszna burza,to na pewno nie ze względu na to święto,tylko tak po prostu.