Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominik1000

Czy istnieją jeszcze wierne kobiety?

Polecane posty

Według statystyk tylko 80% kobiet zdradza, ale coś mi się nie chce wierzyć że tak mało. W rzeczywistości jak szacujecie, ile kobiet nie dotrzymuje wierności? A) 96-98% B) 98-99% C) 99-100%

Gość pumba203
ja jestem wierna obecnie stanu wolnego :P nie lubie oszukiwac jak chce kogos zdradzic to sie z nim rozstaje wymagam lojalnosci i jestem lojalna :)

''nie lubie oszukiwac jak chce kogos zdradzic to sie z nim rozstaje '' Czyli preferujesz tak zwaną ''lojalną zdradę''. Po prostu porzucasz obecnego partnera jak gdyby nic i na następny dzień wskakujesz do lóżka innemu. Bardzo popularne wśród kobiet, potwierdzające tylko, że nie jesteście zdolne do miłości.

Gość pumba203
nie to mialam na mysli....nie oznacza to ze musi byc cos miedzy mezczyzna ktory mi sie podoba a mna,tylko jesli czuje ze moglabym zdradzic mojego partnera to taki zwiazek nie ma sensu.

Gość aniabra
haha a ja bym powiedziala dokladnie to samo o facetach kobiety obiektywnie maja wieksze opory przed zdrada, mimo wszystko...natura, cechy z czasow pierwotnych nigdy nie zdradzilam swojego faceta nie chce sie zarzekac ale nie sadze zebym kiedykolwiek to zrobila, nie mam taakiej natury, czulabym sie ohydnie raczej bym meczyla partnera zeby poprawiac zwiazek

jestem monogamistką, nigdy nikogo nie zdradziłam i nie nigdy tego nie zrobię - wiem co to znaczy być zdradzonym - nie zafundowałabym tego nikomu, a już na pewno nie osobie z która jestem. Dla mnie bycie z kimś = się kochanie go. jak się kocha to nie ma mowy o zdradzie. dojrzały człowiek w związku jest odpowiedzialny za swoja rodzinę, a nie tylko za siebie. trzeba umieć trzymać chuć na wodzy,.... no ale stawiam, że tyle samo % kobieta zdradza co i mężczyzn...

Gość pumba203
popieram

Gość pozytywkaa
należe do tej małej grupy wiernych :)

Wszystkie się tak zarzekają, a jednak statystyki nie biorą się z nikąd. Niestety drogie Panie nie mogą wytrzymać u boku jednego faceta przez dłuższy czas, o całym życiu już nie wspominając.

Gość kielbaskaaa
sorry, ale skad masz te statystyki, z jakiego zrodla? czy mozesz podac?!

Gość pumba203
ciekawe kto robil te statystki pewnie jakis facet ;/

Gość pozytywkaa
dominik statystyki mnie nie interesują :p nigdy sie mnie nie spytał i nie przeprowadzał ankiety :p

Gość IWOONKA
jestem meżatką od 10 lat i meża nie zdradziłam, nie mam takiego zamiaru jesteśmy szczęśliwi

Gość cruell von lex
wierne nie są piękne - piękne nie są wierne

Gość aniabra
michalku, skad te statystyki? podaj zrodlo a moze to statystyki z twojego zycia?

Gość Uff
Jest ich więcej tylko Tobie nie udało się na taką trafić. Ale to nie przesądza o tym że: 1 nie spotkasz takiej, 2 Twoja statystyka może byc prawdziwa. Musiałbyś mieć tych kobiet co najmniej 10 milionów by postawić jakiś osąd. A zycie za krótkie by mieć ich aż tyle. Fizyczna niemożliwość. Więc Twoja statystyka jest z założenia fałszywa.

Gość witaj dominik
masz jednak problem z kobietami, bo wczoraj plułeś na nie na forum o prostytucji, dziś zakładasz osobny temat. Kobiety nie są wcale takie złe :) :) :) Ja nie zdradziłam. Ale jeśli mój partner nie dawałby mi poczucia bliskośći i miłości, to może bym zdradziła, choć uważam, że lepiej się rozstać niż zdradzać, bo to do niczego w zasadzie nie prowadzi. Tak na prawdę każdy może zdradzić- kobieta, meżczyzna, wiek nie ma znaczenia,a nawet wygląd. Mam tak brzydką koleżankę, że nie podejrzewałam, że ktoś poza jej mężem będzie chciał z nią uprawiać seks, a jednak...

Gość na kafeterii same wierne sa
hahahah:D:D:D:D:D:D

Nie mam ochoty na czytanie wszystkich komentarzy, więc może powtórzę pytanie - skąd masz takie statystyki? Jak dobrałeś próbę badawczą do owych badań? Wydaje mi się, że ja i moje znajome zawyżamy średnią.

Gość tak ale tacy zakompleksieni
frajerzy jak dominis to na nie nie trafią :D

Gość statystki to ona ma ze swojej
chorej na kompleksy głowy. Starczy przeczytać3 jego posty. - nigdy nie miał dziewczyny - ma coraz bliżej 30 - bo jest biedaczek niesmiały i wrazliwy - woli siedzieć i wylewać frustrację na kafe zamiast pójść do psychologa - i wyzywać kobiety od kurew bo on jeden biedaczek z żadną nie może. taki mechanizm obronny (typowe wśród typków na kafe)

Gość kobiety to klamliwe
zdradliwe kurwy :classic_cool:🖐️

Gość do Dominika
Czy to Ty jesteś tym słynnym Dominikiem transwestytą z Poznania, którego porzuciła dziewczyna, jak sie dowiedziała, że jej chłopak, czyli domniemany Ty, tańczył kiedyś w klubie jako striptizer, a następnie zaczął robić karierę w gejowskim klubie jako drag queen Marlene?

Wniosek jest prosty. Zostań gejem Twoje posty są żałosne, i myślisz, że się będę z Tobą kłócić? A rój sobie w tej chorej główce co tylko chcesz, obym Cię tylko w realu nie spotkała