Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolyndara

co z tym testem?

Polecane posty

Gość kolyndara

zrobiłąm test ,pierwsza kreska wyszla ciemna do polowy dalej trochę bledsza drugiej nie ma. ale boję się ,że za mało moczu dałam po dałam jedną krople pipetka a powinno sie dać 2 i się trochę boję;/

Gość skoro Tobie
zrób drugi

Gość kolyndara
drugi raz tego testu nie zdzierżę;/ tak się stresowałam jak ten robiłam. dziś powinien być okres, ale się nie zapowiada na niego jak narazie;/

Gość kolyndara
ej no ludzie!

Gość dziewczyna grzesia
Cześć dziewczyny Od jakiegoś czasu ( dwa tygodnie) mam dziwne samopoczucie ciagle płacze, ponadto odczuwam ból w dole brzucha szczególnie po lewej stronie, piersi sa nieco bardziej wrażliwe i twarde Wykonałam dwa testy Tydzien po domniemanym zapłodnieniu i wczoraj wyszły NEGATYWNE mam 37 stopni temperatury , czsciej oddaje mocz Okres powinnam dostać wczoraj. sama nie iem wierzyć testom czy nie??????????????????????

Gość kolyndara
dobra zrobiła drugi ok 13 , jedna kreska, ale mam schize ,że druga jest ledwo ledwo prawie wcale niewidoczne choc trzeba sie dobrz przygladać pod światlo albo jakims sposobem. moj chlopak powiedzial, ze nic nie ma i ze to moja wyobraznia. dzis powinien byc okres.

Gość kolyndara
dobra zrobiła drugi ok 13 , jedna kreska, ale mam schize ,że druga jest ledwo ledwo prawie wcale niewidoczne choc trzeba sie dobrz przygladać pod światlo albo jakims sposobem. moj chlopak powiedzial, ze nic nie ma i ze to moja wyobraznia. dzis powinien byc okres.

Autorko też sądzę, że to wyobraźnia raczej, skoro miałaś dostać dzisiaj to druga kreska byłaby chyba bardziej widoczna.

Gość kolyndara
znaczy jej chyba nie ma...ale ja coś widzę;p już wariuje;/

Gość wstaw fote tego testu
zobaczymy

Gość kolyndara
hm..jak się na tym forum wstawia foty?

Po pierwsze zabezpieczalas sie ?? Po pierwsze 2 kreska bylaby idoczna jesli slabo, ale bylaby, ty z atego co piszesz widzisz ja pod swiatlo wiec nie ma obaw;/, poczekaj spokojnie na okres.. ile trwaja Twoje ccykle??

Gość kolyndara
nie ważny już jest.

Gość kolyndara
laura tam założyłam topik gumka+ stosunek przerywany tam jest wyjaśniona moja sytuacja.

Gość kolyndara
moja cykle trwają tak srednio 30-32 dni