Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan mlody z zeszlego tygodnia

poplakalem sie na wlasnym slubie

Polecane posty

wstyd czy ie ,poplakalem sie. Mialem wspanialam dziewczyne teraz mam wspaniala zone, ale oco mi chodzi : otoz moja narzeczona przed slubem przez okres okolo 3 miesiecy biegala na "lekcje tanca" nie wiedzialem po co , bo tanczy doskonale , ale poniewaz to jej wielki dzien myslalem ze chce wypasc idealnie. jak sie na slubie okzalo- klamala... w pewnym momenie na weselu moja ukochana weszla na scene i poprosila o uwage,usiadla na taborecie , wziela gitare do reki , i zaczela spiewac i grac do mikrofonu "zawsze tam gdzie ty" kiedys mi wspominala , ze kilka lat temu chodzila na chor , spiewa naprawde ladnie , kilka razy udalo mi sie ukratkiem uslyszec, zawsze wstydzila sie spiewac przy mnie , uwazala , ze wyszla z wprawy jak sie okazalo nie chodzila na lekcje tanca tylkona nauki gry na gitarze i szkolila swoj spiew , zeby w noc naszego slubu zrobic mi taki prezent ... nie moglem powstrzymac lez ,wygladala pieknie na srodku sceny , w pieknej sukni , spiewala , grala ..kocham ja kocham ja nad zycie, musilem sie z wami tym podzielic b to cos pieknego...moze ktos z was ma podobne wspomniena z wlasnego slubu ???

Gość lilialallalll
mnie wlasnie cyba zostawil chlopak, jestem zalamana

Jejku jak ja ci zazdroszcze:) Szczerze ci gratuluje wspaniałej zony ! Chciałabym zeby mój ukochany coś takiego/lub podobnego dla mnie zrobił... Coś pięknego:) Wszystkigo najlepszego!!

jakto chyba... moze da sie jakos naprawic ?porozmawiaj z nim

Gość serużonka
cieszę się, że są jeszcze tak PRAWDZIWI, normalni mężczyźni :)

Gość ja:)
No to się powinieneś cieszyć z tego, a nie przejmowac ze sie popłakałes. To nie był przecież placz z żalu tylko ze wzruszenia... i to nieprawda że chłopaki nie płaczą!!! Chłopie masz uczucia i to dobrze bo nie jesteś jakimś dup*iem. Wiec szanuj ten skarb, który dostałeś w swoje posiadanie - czyli Żonę!! :) Sukcesów życzę:D 🌼

Gość serużonka
życzę wam żebyście się kochali przez całe życie i się szanowali i żebyś jej nigdy nie zdradził oraz życzę dzieci

Gość @@@@@@@
SUPER!!!! Oby Wasze szczęście trwało jak najdłużej!!!! Popłakałeś się,bo naprawdę ją kochasz,to musiało być piękne :)

zaluje tyko , ze mi nawet nie przyszlo na mysl , zeby cos takiego dla niej zrobic ale bede jej za ta chwile wdzieczny juz chyba zawsze i na kazdym kroku postaram sie okazywac jej jak bardzo ja kocham za to , ze wlasnie taka jest

Gość lilialallalll
bylismy razem 4miesiace, w sumie blizej to od 2, moze malo :( ale to byl moj 1 chlopak, naprawde fajny, bylo nam b.milo, wyjechalam na tydzien i stwierdzil, ze juz mnie tylko lubi.on od miesiaca nie ma pracy i jest podlamany.mowi, ze chce byc teraz sam. nie moge sie pozbierac

moze na rocznice slubu zrób jej jakiś prezent..coś podobnego :) Napewno miło to zapamieta albo w miesiąc miodowy:))

dziewczno nie poddawaj sie tak szybko , walcz o niego jesli tylko jest tego warty , stracil prace wiec jejst podlamany nie powinien tego w zaden sposob na tobie odbijac ale walcz,nie poddawaj sie

tylko co ja moge dla niej zrbic?spiewac nie umiem a chcialbym , zeby poczla sie tak jak czulem sie ja :)

Gość ladaco
kto jeszcze nie miał Panny Młodej Ja A ktoś ty Pan Młody

Gość lilialallalll
mysle, ze poznal kogos. jak mam walczyc. dzis ma uroczystosc rodzinna, na ktorej kiedys mnie zapraszal. :( codzinnie pisal mi na dobranoc od 4m-cy , pisze nadal, ale juz inaczej, bez buziek. chyba zeby mi przykro nie bylo. b,mi na nim zalezy, wspieralam go w szukaniu pracy, wyciagalam z domu a spacer, dojezdzal, bo nie mieszkamy blisko, od poniedz. sie nie widzielismy :( spedzilismy 6h na spacerze, pozwolil mi sie przytulic, pocalowal, ale bez 'szalu" ciagle mi tak smutno , chcialabym napiasac :(

hmm jest wiele rzeczy co można zrobić .:) moze np ugotuj jej coś naucz sie chyba ze umiesz:)

a pytalas go co on do ciebie czuje ?? u nas tez nie zawsze bylo kolorow , powiem wiecej , czasem bylo wrecz tragicznie , wszystko przez to , ze alismy sie szczerze porozmawiac o tym co nas boli ( glownie ja sie balem ) a widzisz wszystko sie dobrze konczylo

Gość lilialallalll
no niby w ten poniedz. mowil, ze mnie tylko juz lubi, ze mu "przeszlo", a jeszcze pare dni wczesniej mnie calowal, piescil, etc :(

Ysia92 , to by nie bylonic nadzwyczajnego bo jestem typem faceta ktory uwielbia gotowac i szczerze gotuje czesciej niz ona ( ona nie lubi poprostu) , z domu wynioslem , ze wdomu zawsze powinien byc porzadek wiec sprzatamkiedy tylko moge ( a moge rzadko , bo ona nie lubi jak ja sprzatam po swojemu) zawsze arzylo jej sie , zeby leciec na Bora Bora , w sumie moglbym ja tam zbarac , ale musialbym zbierac pieniadze ukratkiem chyba z rok , bo wycieczki na Bora Bora sa strasznie drogie.. ale czy to by wystarczylo , zeby jej pokazac jak strasznie ja kochm i jestem jej za ta chwile na slubie wdzieczny ??

liliala ale nie da sie tak odkochac z dnia na dzen ... to jest niemozliwe ... przynajmniej moim zdaniem , zapytaj go wprst czy poznal kogos , powiedz mu zeby byl szczery bo ta cala sytuacja cie boli i sobie z nia nie radzisz , a szczera rozmowa pozwoli ci sie oswoic z sytuacja. tylko nie rob tego przez telefon , musisz koniecznie sie z nim spotkac

No własnie dlatego chciałam sie dowiedziec czy umiesz gotwac:) widze ze umiesz i chba lubisz.. Nie wiem co by ci tutaj podpowiedziec sama chciałabym zrobic i pokazac jak bardzo kocham swojego faceta:) Ale wiesz nawet najmniejszac rzecz bardzo cieszy:)

Gość ...........oj............
pewnie że tak. masz caly rok żeby sprezentować jej na rocznicę ślubu wycieczkę na Bora Bora:)

Gość lilialallalll
powie mi to co wtedy. ostatnio beczalam z godzine, a ona nwet mnie nie przytulil, lekko objal, jakbym tyfus miala :(

moze on nie umie okazywac uczuc ???

Gość ja:)
a dzieci planujecie czy będziecie troszkę na nie czekać???

bede wiec zbieral pieniadze , zrobie jej niespodzianke :)

dzieci planujemy , oczywiscie , tylko najpierw musimy skonczyc remont mieszkania :)