Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan mlody z zeszlego tygodnia

poplakalem sie na wlasnym slubie

Polecane posty

Gość lilialallalll
31lat ma, umie, jest stanowczy i wie co mowi :(

Jejku u was to wszystko jak w pięknej bajce wygląda:) Strasznie wam zazdroszcze:)

ja mam 24 a nie umialem , tzn balem sie , wlasnie przez to mielismy kryzys , bo balem sie ze jak pokaze jej ze mi zalez , z ja kocham to to wykorzysta

Gość lilialallalll
co mam zrobic? wczoraj napisal mi spokojnej nocy, napisalam buzke placzaca, nie odpisal :( czuje ze ma kogos, albo naprawde jest zdolowany, boje sie, ze jak nie ebdziemy miec kontaktu bedzie gorzej, raczej nic

Gość ja:)
ja ostatnio spotkałam się u mnie w mieście z taką sytuacją, iż chłopak zamówił billboard z oswiadczynami dla dziewczyny na trasie autobusu jak jechała do pracy, mozesz tak zrobic jak skonczysz remont i pomyslicie o dzidziusiu cos w stylu: moja kochana żona XX bedzie niedlugo mamusia!!! KOcham Cie!! XX w agencjach reklamowych pracują ludzie którzy naprawde potrafią cuda zrobic:) a wycieczka bardzo dobry pomysl - tym bardziej ze to jej marzenie POPIERAM

liliana to moze powiedz mu , ze dasz mu troszke czasu zeby doszedl do siebie , zeby przemyslal to wszystko , czy faktycznie Cie tylko lubi , powiedz mu zeby odezwal sie jak juz przemysli wszystko ,uspokoi sie , ale Ty nie czekaj tez nie wiadomo ile..daj mu moze z 2 tyg jesli nie zaadzwoni to ty zadzwon i sie zapytaj co postanowil,jesli nadal bedzie przeciwny temu wszystkiemu poprostu odpusc

ten bilboard to ciekawy pomysl , ale moim zdaniem nie jest w tym zbyt wiele romantyzmu a jest bardziej na pokaz

Romantyczne jest ja uwazam ze bym sie ze szczescia smiała/płakała:)

Gość lilialallalll
czuje, ze by nie zadzwonil :( nawet gdyby chcial to nie chcialby sie przyznac, ze zmienil zdanie przeprasza, ze popsulam twoj szczesliwy temat, gratuluje zonie :(

czasami drobne podarunki czy po prostu słowo kocham cie znaczy wiecej niz jakies wycieczki czy bilboardy...wygladalo by to bardziej na rewanż...

to moze i za bilboardem sie rozejrze :D ale na Bora Bora i tak zbierac bede..tylko jak to zrobic , powiedziec jej , czy poprostu ukrywac to tak dlugo jak sie da ? w sensie , ze nie pokazywac jej biletu , gdzie lecimy i zrobic to tak , zeby sie dowiedziala np na lotnisku ?? wiem , ze jezcze rok przedemna , ale jestem tym pomyslem tak podekscytowany , ze juz w tym momencie musze zaczac wszystko planowac :P

wiemm Bora Bora jest strasznie kosztowna wycieczka ,juz kiedys sie rozgladalismy, ale pozniej jak przyjda dzieci nie stac nas bedzie na takie luksusy

Gość ...........oj............
powiedz jej jak będziecie planować urlop albo chociaż tydzień przed wylotem bo się kobieta musi przygotować;)

ja tylko podalam jak to u mnie w miescie z tym bilboardem bylo. Ona jak to zobaczyla to krzyknela na caly autobus O JEJKU i az sie dziewczyna poplakala a on stal na przystanku na ktorym miala wysiaść z kwiatkami i pierscionkiem. Wszyscy bili brawo. Nikt nie komentował ze to na pokaz. Są gusta i guściki. Każdemu podoba się co innego. Ja nie przeczę.

e powiedziec ze na Bora Bora , czy ogolnie ze gdzies gdzie jest cieplo np d Tunezji ???

a to oswiadczyny byly !!!!!! zupelnie inaczej to zrozumialem :)

ja mysle ze najwyzej wrecz bilety w rocznice slubu ale nie ze od razu wylot i niespodzianka na lotnisku.Daj jej chociaz ze dwa tygodnie. Kobieta musi byc przygotowana na takie wypady tym bardziej plaże. Jeśli ma być niespodzianka to raczej po kryjomu zbieraj kasę załoz sobie konto w banku tylko na siebie i zaznacz zeby ci wyciągów do domu nie przysyłali lub podaj inny adres korespondencyjny bo inaczej ona nabierze jakis podejrzen co to za konto i jeszcze nie daj Boze jakieś głupole jej powiedzą ze moze kogos masz na boku i niech się z Toba rozwiedzie. powodzenia życzę.

dobra , dzieki za rady :) ja musze juz isc , zycze wszystkim tak wspanialych drugich polowek jak mi sie trafila :)

Gość lilialallalll
;(

lillia jeszcze tylko slowo do Ciebie , jesli uwazasz, ze nie potrafil by ie przyznac do bledu , do tego , ze jednak chce z Toba byc , to uwazasz , ze jest sens kontynuowac zwiazek z kims takim ?? przeciez zawsze by tak bylo,nigdy nie przyznawal by sie do wlasnych bledow a Ty wiecznie bylabys nieszczesliwa

Gość lilialallalll
czuje, ze ma inna. tak mi zle, przepraszam, ze tak nawracam, ale nie umiem sie pozbierac sorry.

Gość kjhgfdsryuiol,kmnbvf
ale z kolesia jest cipa sie idota na slubie przez piosenke poryczal

Gość haha kocham kafe np za to
ochy i achy pan mlody srajacy ze szczescia i nagle komentarz: mnie wlasnie cyba zostawil chlopak, jestem zalamana hehehehe

Gość kjhgfdsryuiol,kmnbvf
ja na miejscu panny mlodej bym mu ta gitara przez leb na opamietanie przypierdolila