Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowy sutek

czy facet który boi się pająka to cipa?

Polecane posty

Gość szparek
Facet, co się boi pająków, to nie cipa, to pizda.

Gość brązowy sutek
kogo wolicie? mnie, czy różowego sutka?:)

Gość Wiejski chłopek
No "spotkać" się pisze. Jak kiedyś takiego próbowałem złapać, ale mi spadł i zaczął uciekać po ziemi w stronę dużego psa, a pies zaczął się wycofywać do tyłu w popłochu.

Gość Wiejski chłopek
Nie wiem tylko czemu piszę o tym na "erotycznym"? Może o dupczeniu wtedy myślałem, albo co?

hahahaha ale bulshitt... no ale ok, boje sie pająków, zawsze jak widze te duże z grubymi nogami to ogarnia mnie blady strach, biorę coś twardszego w łape i pizzzz rozgniatam chama. jednak nie boje sie awantur na Legii, łazić samemu po 24:00 na Centralniaku i jeszcze paru innych rzeczy ale luz, jestem cipa bo boje sie pająków hahahahahaha:D

Gość różowy sutek
skoro go zabijasz albo wynosisz z domu to nie cipa. ALe jak piszczysz i sikasz w majtusie bo widzisz małego stawonoga toś cipa.

Gość Wiejski chłopek
Masz rację, sztuka podjąć równą walkę, a nie piszczeć i siusiać w majty!

Gość Wiejski chłopek
Je, się, je, tylko to trzeba umieć przyrządzić, a najpierw oprawić. Mój wujek potrafi oprawić pająka. Wiesza go w oborze na haku ..okropny widok.Nie wszystkie części są jadalne. Trzeba wybierać osobniki raczej młode nie zasuszone.

Gość różowy sutek
wiejski a kocha cie mama?

Gość Wiejski chłopek
Różowy....ja mam dwie mamy.

różowy--> no brać do łap to bym nigdy nie wziął tego obrzydlistwa:O ale są osoby co na nie to wogóle nie działa. pamiętam jak mój wujek brał kiedyś właśnie takie duże obrzydliwe, kosmate do ręki i sie nimi bawił, żywe oczywiście, a ciotka wrzeszczała z przerażenia. ja bym tak nie umiał. od czewca śpie z otwartym na oścież oknem i ostatnio wwaliła mi sie do pokoju taka kurew jedna, budze sie rano, patrze, a to bydle obok mnie na wyrku siedzi, wystrzeliłem z tego łóżka że o mało dziury w suficie łbem nie zrobiłem:D stawonóg uciekł oczywiście ale i tak dorwałem dziada i utłukłem.

aha i polecam odstraszacza elektroniczny do kontaktu na te cholery, może nie eliminuje w 100% ale zajebiście pomaga sie pozbyć z domu tych choler.

Gość gość
Nie, To sie nazywa arachnofobia co trzecia kobieta i co piąty facet na świecie to ma To nie zależy od płci to sie albo ma albo nie ma.