Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na kraawędzi

Znalazlam cos w komputerze mojego faceta. Jestem w takim szoku, ze plakac nie mo

Polecane posty

Gość kuzynka ze wsi pśp
masakra :o ja bym go udusuiła :o

Nie wiem co mam zrobic. Bankowo bedzie twierdzil, ze to mialo miejsce wczesniej. Jesli to wszystko jest sprzed kilku lat bylabym wstanie to przezyc :(

Gość kuzynka ze wsi pśp
sprawdź, po co masz sie oszukiwać :( jeszcze się czymś zarazisz :o jaja na pieniek i siekierką obciąć :D

Gość kiciaaaaa259864
współczujeeee :/ i zmień se hasła dziewczyno!! niech on Ci nie grzebie :/

Gość tez kobitka
a ja bym mu ten folder wywalila... zmieniajac uprzednio wszystkie swoje hasla

Nie wiem czemu nie moge otworzyc tego gg Teraz juz odchodze od zmyslow czy on napewno pojechal do rodzicow. Sama nie wiem, chyba zadzwonie do jego matki i powiem, ze on nie odbiera czy cos?

Gość kiciaaaaa259864
usuń mu wszystko ;) ciekawe jaką minę by miał...:D

zadzwon, bedziesz wiedziala czy klamie. foldery usun, ale sie zdziwi;))

Gość kiciaaaaa259864
i z kosza opróżnić ;)

Gość kiciaaaaa259864
po co ma to mu zostawiać? tam widzę że numery do dziwek miał itd a tak skasuje je i już, może nie zapisał nigdzie indziej szkoda drążyć temat z nim,...

Gość rozumiem Cię......
ja bym nie usunęł tego tylko otworzyła na tym folderze i zostawiła tak i poszla do domu a on niech wroci i sie zaskoczy

kurde super pomysl, lepsze niz usuniecie, zrob tak, tylko ani slowa, zostaw je otwarte niech wie ze znalazlas

Gość rozumiem Cię......
mam nadzieje ze moj pomysł Ci się przyda ;) przyznam czesto doradzam co robic w takich sytuacjach ;)

Kiepska sytuacja, ja bym tego nerwowo nie zniosła. Nie wiem, co Ty zrobisz w tej sytuacji, ale ja rozpieprzyłabym mu komputer na łbie. Faceci to świnie.

Gość chyba mam je
zadzwon do tych lasek, powiedz sytuację i tyle. Jak będzie szurnięte to nic nie powie ale większość dziewczyn mowi prawde w takich sytuacjach :)

Gość ciekawa bardzo
a jak się blokuje folder hasłem? z ciekawości pytam

Gość geo_ida
kolejna prowokacja "koralika bez endu" - identyczny styl pisania jak wczorajszej historyjki

Bazienka, nie po to prosilam o usuniecie posta ze zdjec. Zeby je tu ktos na nowo wkleil. Widzialyscie to widzialyscie. Nie chce ich tutaj. Nie chce na koniec wyladowac w sadzie za jakies upublicznianie czegos nie wiem :(

Zrobilam tak jak mowilyscie. Teraz pisze juz od siebie z domu. Nie wiem o ktorej on wrocil, ale dzwonil niedawno i glupia zostawilam laptopa na baterii i sie wylaczyl. On jeszcze nie wie, ze ja nie wiem. Nie mam sily. Placze niemal caly dzien na zmiane z ogromnym wkurwieniem.

Gość Siva
Wiedziałaś z kim zawierasz związek. Teraz nie rozpaczaj, bo to twoja wina. Możesz sobie zaprzeczać ale taka prawda. A skoro facet Cię zdradza to na co czekasz? Rzuć go i po problemie. Tego kwiatu jest pół światu. Ale jeśli chcesz zadawać się z takim ścierwem to proszę bardzo wybacz mu i żyj sobie dalej : )

On jeszcze nie wie, ze ja wiem. Mialo byc. Wzielam skopiowalam na pendriva ten plik z archiwum i z pomoca kolegi przez telefon udalo mi sie ten plik otworzyc u siebie na komputerze na gg. Boje sie sprawdzac co tam jest. :( Bylo tak fantastycznie naprawde. Czulam sie jak w niebie. Spotkalam ideal. Spedzalismy ze soba kazda chwile. Po 100 sms dziennie. Rozmowy godzinami. Jak sie spotkalismy to bajka. Potrafil do mnie przyjechac w nocy, zeby pogadac chodz 15 min. Kiedy on by chodzil na te panienki? Czuje, ze naprawde mnie kocha. Swiat mi sie zawalil. Moi rodzice nie wiedza jeszcze, ze w ciazy jestem :(