Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na kraawędzi

Znalazlam cos w komputerze mojego faceta. Jestem w takim szoku, ze plakac nie mo

Polecane posty

Gość Siva
No jak nie jak tak? No jak nie?

Gość apapaapappapapa
Co jest w tym archiwum? No pisz...

Spotkalam sie z nim. Chcialam udawac, ze jest ok. Jak go tylko zobaczylam ogarnelo mnie jakies wkurwienie na maxa. Wygarnelam mu wszystko. :(

Gość Nie koniecznie musisz
I co on na to?

Gość kiciaaaaa259864
?????????/

Gość wkurwie się jak to
znowu prowokacja koralik bez enduuu.

Gość wkurwie się jak to
Kosiar-wyprzedziłaś mnie z linkiem:-D

Gość wkurwie się jak to
A tak swoją drogą to nie źle się dajemy wkręcać,co dziewczyny?Angażujemy się,przeżywamy,doradzamy a na koniec wychodzi,że to lipa-historia zmyślona.

Kiedys pisalam na kafeterii w sprawie jednego problemu i mi dziewczyny bardzo pomogly. Widze jednak, ze tu sie bardzo pozmienialo. :( Myslcie sobie co chcecie. Ide stad. :(

Gość kiciaaaaa259864
ej ciekawa jestemmmmmmmmmmmmmm buuu

Gość wkurwie się jak to
Na kraawędzi ale dlaczego się oburzasz?Napisałaś ,że się z nim spotkałaś i się wkurwiłaś.I ani słowa więcej.Ludzie pytają co dalej,jak się sprawy mają a Ty milczysz.Dziwisz się reakcji?Sama siedzisz na kafe i wiesz jak takie czekanie na informację jest denerwujące. Pisz co się stało:-)

No jak to co. Wyparl sie wszystkiego. Twierdzi, ze to stare sprzed 2 lat. Od kiedy poznal mnie to juz tego nie robi. Ztymi dziewczynami tylko pisal, bo go to w jakis sposob jaralo, ale sie nigdy z nimi nie spotkal. Jestem gotowa mu uwierzyc. Naprawde wierze w to, ze mnie kocha. Okazywal mi to codziennie. Tyle, ze na gg poznajdywalam naprawde dziwne rzeczy i teraz sama juz nie wiem. Jestem maksymalnie wkurwiona na niego. Nie chce go znac i jednoczesnie go kocham :(

Gość apapaapappapapa
A co znalazlas na gadu?

No rozmowy z jakimis pindami prowadzone na bierzaco. Kurwa pisal jednoczesnie ze mna i pisal jak mnie kocha i w tym samym czasie z jakas pinda nawijal o robieniu loda. Chce mi sie rzygac!

Tylko jedno mnie zastanawia. Pisal z nimi, umawial sie na konkretne terminy. Np przed ostatniej niedzieli umowil sie z jakas w centrum na 20, a wtedy pamietam bankowo wieczor spedzilismy razem. Nic z tego nie rozumiem. Umowieni na ta niedziele bylismy juz od dawna, bo to byly imieniny mojej mamy. Razem kupowalismy prezent i w ogole. No i umawial sie na niedziele z jakas laska. Dziwne. Wczesniej klikalismy tez na gg. Caly dzien byl w domu. Inna sytuacja to tez podobna. Pisal z jakas. Umowili sie znow na wieczor, napisal jej, ze wychodzi na spotkanie. Pamietam tego dnia juz byl u mnie po 40 min. To wszystko dziwne. Innych sytuacji sprzed miesiaca nie jestem wstanie zweryfikowac.

Mam wrazenie, ze zylam z czlowiekiem co prowadzi dwa jednoczesne zycia. To jest naprawde szok. Pisal jednoczesnie do mnie jak mnie kocha. Przypomnialy mi sie te rozmowy. Jaka bylam szczesliwa. Kurde i jednoczesnie z ta jakas pinda.

musisz koniecznie z nim o tym porozmawiac... wiesz, moze go rajcowaly same takie rozmowy z laskami ale to by dla mnie nie zmienialo faktu ze to zdrada:O jak tak mozna

Nie musisz mi mowic. Czuje sie potwornie. Przeciez w lozku nam bylo zajebiscie. Uprawiamy seks praktycznie codziennie po kilka razy jak sie widzimy. Spedzamy ze soba srednio 20 dni na 30 w miesiacu. :(

jak tak to czytam to mysle ze powinnas mu wszystko wygarnac kazdy szczegol ktorego sie dopatrzylas, wszystko co Cie zaniepokoilo. Ale na Twoim miejscu dalabym mu szanse, ze wzgledu na dziecko. W zwiazkach bywa roznie, ludzie sie zdradzaja, krzywdza, rania, ale czasem warto dac nowa szanse. Moze to typ flirciarza i faktycznie zadnej palcem nie tknal. Teraz bedziesz czujniejsza. Gdybym nie miala dziecka pewnie bym sie postawila na Twoim miejscu, ale mam 3 miesiecznego szkraba i wszystko wyglada inaczej.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja tez dzisiaj znalazłam "coś" - a dokładniej to założony nowy e-mail i nr gg tak zebym ja nie widzialaa z kim sie zadaje mój. . zawartość poczty @ ,i gg to głownie wyrywanie lasek, umawianie sie na impreski, komentowanie zdjęć, ochy, i achy ., WSZYSCY FACECI SĄ TACY SAMI, i mi k.... nie ma wyjątków. ! :/

Gość nieładnie autorko przez
ciebie ktoś bedzie miał prawdziwą sytuacje i nikt mu nie uwierzy bo tak krecisz non stop ,,LUDZIE PRZECIEŻ TO Poczekajcie,musi najpierw załatwić sprawę z chłopakiem,co kupił złotą bransoletkę Ewce,http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4560576& amp ;start=0 Zdołowana żona pewnego męża-załatwic mieszkanie bez teściowejhttp://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4552646 i na innym topiku sprawę z byłym chłopakiem odnośnie opieki nad ich córkąhttp://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4560219& amp ; A swoją drogą to laksa ma niezły talent do wymyślania problemów.Szkoda tylko,że nie zmienia stylu pisania. I do tego inny topik autorkihttp://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4553346& amp ;start=0 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4560576&start=1920