Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irviing__

Sympatia.pl

Polecane posty

Gość Irviing__

Jak to jest z tą sympatią? ledwo co dodałam wczoraj zdjęcie a już dostałam 3 wiadomości i 2 oczka i jestem w szoku! Odpisujecie każdemu? A jeśli ktoś pisze, że chce się spotkać? tak od razu z taką propozycją, czy to nie jest przesada? Nie znam się a szczerze mówiąc, przeraziłam się :O

Gość maturks4
Wolne dni, to się ludziska nudzą. A oszołomów tam dużo, więc raczej się stamtąd wymiksuj, jeżeli uważasz, że coś jesteś warta

Gość ty masz faceteła
Ja Cię chętnie zapoznam, skoro jesteś taka rozchwytywana :)

Gość Irviing__
No słyszałam, że są tam oszołomy, poza tym, spotkałam się kiedyś z facetem z sympatii. Nie wspominam dobrze, ale to dlatego, że kolega był nudny i niewychowany :P Jak tam patrzyłam na profile tych, co jakoś do mnie zagadali, to wyglądają na normalnych :O I jestem w szoku, odpisywać każdemu czy jak :D Jeden to nawet napisał od razu, czy mam ochotę się spotkać :O ale ja wolę najpierw kogoś poznać :P

Gość Irviing__
ty masz faceteła - jakieś cudy sobie wyobrażasz? :D bo ja nadal jestem zszokowana, nie tego się spodziewałam :P

Gość ty masz faceteła
Eteryczna kobieta, uśmiechnięta, zgrabna, włosy do pasa, jadąca na białym koniu po plaży w zwiewnej suknii :classic_cool:

Gość Irviing__
Wszystko się zgadza, tylko ta kiecka - jestem w bryczesach :classic_cool: Pytam poważnie, ktoś ma jakieś doświadczenia z sympatią? :P

Gość ty masz faceteła
ale ja mówię poważnie takie są moje wyobrażenia. Jeśli jednak jesteś równie uśmiechniętą dziewczyną bez konia i masz krótkie włosy to też możesz być, warunek musisz mieć coś ładnego np talię osy :D

Gość Irviing__
Oj tam, jestem niczym nie wyróżniającą się dziewczyną, ujdę w tłumie :O W dodatku mam okulary więc porzuć swe nadzieje :D Nadal czekam na kogoś z doświadczeniami z tym portalem :P

Gość ty masz faceteła
okulary nie są elementem zmieniającym talię, rzekłbym że nosi się je na głowie lub na nosie. Więc dalej sobie wyobrażam.

Gość GOcha jestem
ha,ha, jeden taki chciał już na drugi dzień do mnie przyjechać na dłużej :P:D:P weź przestań to już lepiej zaloguj sie na tym katolickim:D

Gość ty masz faceteła
gocha może był ew trudnej sytuacji mieszkaniowej :D

Gość GOcha jestem
ta , napewno:P

na tej sympatii sami niewyżyci siedzą :O jak dodałam zdjęcie, to z dnia na dzień nagle pojawiło mi się 50 oczek i kilka wiadomości z nr gg :O usunęłam konto oczywiście. nigdy wiecej sympatii :O🖐️

Gość Irviing__
kochająca jeść - ale mi wylałaś zimny kubeł na głowę :P No nie mówcie, że wszyscy tam są tacy straszni!

Gość Irviing__
Kurczę, ktoś musi mieć doświadczenia z sympatią ;) Wczoraj nawet czytałam tu topik o tym, ale go zgubiłam. Spotykacie się z facetami z sympatii dziewczyny? :)

Gość szpieg incognito
faceci ogólnie chcą seksu, bo co innego by ich motywowało, pogadać to se mogą z kumplem na piwie.

Gość oszołomy to jeszcze nic
ale te przegrane zdesperowane lochy :D co druga z problemami większymi niż jej tłusta wielgachna dupa :O same przegrane towarzystwo + paru przystojnych plejbojów zarażających chorobami wenerycznymi wszystko co się rusza wokół :O także na I randkę z dziewczyną z sympatii - koniecznie do lekarza na podstawowe badania - inaczej NIE DOTYKAĆ :O :O :O

Gość małomiasteczkowa
jest taki jeden na sympatii czytam i oczom nie wierze.Pisze o miłosci, romantyzmie, szacunku a to najwiekszy k..u..rwiarz z calego osiedla, co tam osiedla smiało mozna rzec ze w miescie wiedzie prym. Jak to pokaze znajomym to umrą ze smiechu.A swoja droga to chyba sie konczy koles.Zawsze twierdzil ze on nic nie musi robic.Siedzi w pubie i laski same podchodza.