Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bellanna

Mokra

Polecane posty

Od czasu kiedy zaczęłam się masturbować tylko kiedy się podniecę już mam mokrą cipkę. Mam dopiero 15 lat ale już chciałabym (może nie seksu) ale jakiejś minety. nie wytrzymam. jestem taka podniecona. gdybym jeszcze mieszkała sama to rozebrałabym się do naga i robiła sobie dobrze przez cały dzień . a tak..to męczące cały czas mieć ochotę...cały czas z cipki płynie mi taki biały śluz a jak wsadziłam ogórka jak byłam sama to tak zaczęłam jęczeć ze się sama wystraszyłam. co mam robić...mokro mi...

Biały śluz z twojej piczy świadczy o tym, że ogórek, który tam wpakowałaś był importem z Burkina Faso i w związku z tym zapodałaś sobie do brochy niesamowitą ilość bakterii afrykańskich. Nie myśl o minecie tylko wal jak w dym do dobrego gina bo inaczej wymarzona mineta, zostanie tylko w twoich marzeniach ( jak ci picza zgnije ).

Gość Paluszek kopciuszka
Bakterie to Ty masz we łbie,jak go w ogóle masz.

Kurde, gdybym była starsza podałabym z chęcią adres...,ale niestety...:( A ty Kolorowy Menie ile masz lat?xD

Właśnie po ogórku czasem boli mnie cipka, ale jak jestem podniecona to wariuję i mocno sobie robię. A co do śluzu to wiem,że to normalne, ale po prostu nie mogę już, cały czas chodzę napięta, a jak jestem mokra to już wgl chcę,żeby ktoś mnie tam popieścić...:(

Oj moje to byś chyba nie popieścił, są małe, ale trochę szerokie, generalnie nienawidzę ich, ale minetkę to bym chciała...o tak...

skąd wiesz, na stopach kobiet jest wiele stref erogennych, mogło by ci się spodobać, wystarczą, że zadbane są a co do minetki to każdy facet lubi robić języczkiem dobrze jeśli dziewczę ładne jest :-)

tak dla tego jeszcze 3 lata musiała by poczekać na coś więcej niż pisanie literek ze względu właśnie na wiek

Przynajmniej tutaj mogę powiedzieć o takich sprawach... Wiem, że jestem jeszcze za młoda,ale ja nie wytrzymam ... nie wiem jak sobie poradzić z tą ciągłą ochotą...masturbuje się co chwile, ale i to nie pomaga całkowicie zlikwidować ochoty i cały czas chodzę mokra...:/

Niestety Kolorowy Menie nie zrobisz mi, bo za 'mała' jestem... A tak bardzo bym chciała...

Może niech się jakaś dziewczyna wypowie co można zrobić,żeby nie być tak podnieconą? Nie wiem co się ze mną dzieje, właśnie moja niunia powiększyła swoje rozmiary jest obrzęknięta, czerwona i do tego mokra! mam ochotę na ... nie wytrzymam, może ktoś mi coś poradzić? mogę podać swoje gg dla swobodnej rozmowy, chodzi mi tylko o powiedzenie jak mogę 'ugasic' swoje pragnienia...proszę:(

Gość !8 latek
MOKRA jesli jestech chetna na rozmowe z miła chcecia z toba pormawiam:) mam 18 lat i mam ochote na masturbacje:)) tylko potrzebuje takiej jak ty:) z cipka:)

Ale mi nie chodzi o tym,żeby pogadać o zboczonych rzeczach tylko komuś się wyżalić... I nie wiem czy jesteś na tyle dojrzały,żeby się tobie akurat wyżalić...

Gość !8 latek
Aha..jak chcesz to mozemy porozmawiac powaznie i jestem człowiekiem który słucha i z miła checia moge cie wysłuchac bo tez potrzebuje takiej rozmowy