Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawelek45pawel

jak do niej zagadac

Polecane posty

Gość pawelek45pawel

więc tak. Ogólnie to sorry za tak długi temat ale musze to opisać. Zaczęło się w wakacje 2006 roku. Byłem wtedy nad morzem i poznałem super dziewczynę, która mieszka w tej samej miejscowości co ja. Jest ode mnie młodsza o 3 lata. Gadaliśmy sobie, kąpaliśmy się razem bylo super. Wtedy ja miałem 15 lat a ona 12. I na tym się skończyło. Teraz znowu jestem nad morzem (niech żyje internet w telefonie) i ona znowu tutaj jest. Ona teraz ma 16 lat a ja 19. Jestem strasznie nieśmiały i boję się do niej zagadać szczególnie że ona tu jest z matką. Postanowiłem że muszę ją zdobyć - niekoniecznie teraz nad morzem bo przecież mieszkamy w tej samej miejscowości. Od kilku lat mam ją w znajomych na nk, zdobylem takze jej numer gg ale ona nie wie że mam jej gg. Wpadłem na pomysł żeby pogadać z nią na nk lub gg ale nie wiem jak zacząć i o czym z nią gadać. Pomóżcie coś proszę.

Gość ja lubju Ura, ura Czapajew ger
najlepiej, dajesz poruchać od razu, czy trzeba z toba chodzić.

Podejdz do dziewczyny i zagadaj, no proste! :D Zapytaj czy pamieta te Wasze kapiele w orzu pare lat temu. Powiedz, ze miloby bylo wybrac sie gdzies razem na jakies lody czy cos... I spytaj czy mialaby cos przeciwko temu. Do odwaznych swiat nalezy!!

Gość mayrion dobrze mówi
wina mu dac;)