Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozumię Cię......

pouzalajmy się nad sobą... może nam ulży?

Polecane posty

Gość rozumię Cię......

tak jak w temacie użalajmy się ja np. mam ojca alkoholika który mnie wykańcza i mimo dobrego stanowiska mamy wpedził nas w długi... do tego chłopaka 4 lata z którym już nbie chcę być... bliskiego kolegę którego pokochałam i nie umiem mu tego powiedzieć... i długo by wymieniać... pewnie mi sie jeszcze cos przypomni konkretnego

Gość wkurwia mnie laska w pracy
bardzo! ale to sie na niej zemsci kiedys-to po pierwsze 2) przez moją rodzinę najprawdopodobniej będe miała rok przerwy w studiach jak nie więcej 3) dużo rzeczy jest na mojej głowie i nie wiem czy wyrobię się 4) boję się wielu nowych rzeczy 5) w pracy jestem tą gorszą :( niesprawiedliwe... (aha i zakochana jestem w kierowniku, który coś do mnie ma) 6) brakuje mi mamusi (trzeba jeszcze wiedzieć co znaczy to słowo) 7) chciałabym aby moja rodzicielka wreszcie przestała istnieć 😭 8) za dużo czasu spędzam przed kompem (męczy mnie to, a muszę bo robię kurs on-line) 9) nigdy nie miałam faceta i normalnej pracy (...) 10) boję się przyszłości (pod wieloma względami) ...

Gość GOcha jestem
jestem głupia , mam żal o to ,że nie jestem ani zdolna , ani ładna. nie wiem w której kolejce stałam zanim się urodziłam :( mam tylko liceum i to zdobyte w trudzie i znoju. Chciałabym byc dobra z matematyki,fizyki,chemii i biologii i wogóle z wszystkiego a tu DUUUUUUUUPA! z niczego! GŁUPIA,BRZYDKA I W DODATKU GRUBA!

aha upały też mnie wykanczają- nic mi się przez nie nie chce

Gość rozumię Cię......
ja od dwóch tygodni codziennie jestem w pracy gdyby nie jutrzejsze swięto to jutro też bym był. Dzis jestem 12 godzin

i jeszcze mam problem w relacjach międzyludzkich

Gość pozytywkaa
ok :) mam dosc samotności :( kazdy kogos ma a ja wciąz sama jak w tej piosence :(

Gość RozumiEM Cię

Gość rozumię Cię......
w pracy mialam dwie jędze na szczescie juz nie pracują ale jedna ciagle przychodzi bo chce wrocic mam nadzieje ze nie przyjmie jej jeszcze raz

Gość sdfsdfsf
wqrwiaja mnie glupie tepe baby i dresiarstwo na ulicach

Gość MaRySiA 24
Ja tez mam tego sporo: całymi dniami zle sie czuje bo męczą mnie upaly, jestem glupia bez charakteru,nieforemna,nudze sie calymi dniami jak mąz jest w pracy,ja nie mam pracy bo wszystko mi nieodpowiada, staramy sie z męzem o dziecko narazie bezskutecznie :( itp. Duzo bym mogla napisac

Gość rozumię Cię......
tez czuje sie samotna... moje przyjacółki wszystkie są w super zwiazkach a ja w takim z przymusu gdzie kocham kogos innego i ten ktos podobno tez cos do mnie czuje ale wydaje mi sie że ma kobiete i nie chce sie przyznac

Gość rozumię Cię......
jeszcze klient dzwoni na słuzoby numer już 3 razy i wiem po co a ja nie wiem co mu powiedziec wrrrrrr

Gość rozumię Cię......
co do mojego niku wiem że piszę się rozumiem ale w nikach wiele osób robi bląd specialnie np korwa

Gość rozumię Cię......
zaraz wykonczy sie... życie jest straszne choc wiem że sa ludzie którzy mają gorzej serce mi pęka...

No prosze, wszyscy na pomaranczowo chca sie uzalac. :D To ja tez sie pouzalam ale na czarno. Za oknem pada mocno deszcz i dostaje kurwicy bo chcialam isc do parku pobiegac. 😡 A jeszcze nie dawno byla piekna pogoda. Obzarlam sie kurczakiem i frytkami i czuje sie strasznie z tym, brzuch mam wielki po tym zarciu!!! A dopiero co byl plaski!! 😠 Moje kochanie jest daleko i nic nie zanosi sie na to, zebysmy sie mieli zobaczyc wkrotce. Nie no, to jakas kicha! Eh, zycie! :( :o

Gość rozumię Cię......
a skąd jesteś? bo u mnie jest słoneczko

Gość rozumię Cię......
ten którego kocham też jest daleko ;( twierdzi że sam ale jakoś nie mogę w to uwieryć ;(

Gość rozumiem Cię......
oj daleko Cie wywiało ;)

Gość rozumiem Cię......
ale tam czesto pada ;(

Gość keye
wkurza mnie matka mojego faceta. przez nia musze rzucic prace na lotnisku i wrocic do siebie. tesknie za rodzina i coreczka. jestem chyba gruba.

Gość rozumiem Cię......
a daleko od domu pracujesz?

Gość rozumiem Cię......
oj to troche dleko ;(

Gość szpieg incognito
ja mogę się użalać na czarno.

Gość rozumiem Cię......
zapraszam