Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana w trzydiestolatku

Czy faceci po trzydziestce mysla powaznie o przyszlosci i zwiazku???????????????

Polecane posty

jak to jest naprawde????????????????????????????

moze faceci sie wypowiedza???????????

wiec jak to jest???? moze ktos sie wypowiedziec????

Gość sdfdgfd
hm napewno mysla tylko trudniej ich zlapac :/ zalezy tez czy prowadzi szerokie zycie towarzyskie czy nie, jesli tak to bedzie baaardzo trudno nawet jesli bedzie uczucie a jesli jest typem domatora to jesli sie zakocha to pewnie i bedzie chcial byc w zwiazku, no ale kazdy jest inny...

Gość Zakochana w trzydziestolatku
wlasnie chodzi o to ze jest typem imprezowicza...ma sporo znajomych, ciagle do niego wydzwaniaja, zapraszaja na piwko balety itp, jak jest ze mna to potrafi odmowic, ale zdarza sie czasem ze widze ze ma chec isc ale pyta czy ja pojde z nim...odpowiadam ze nie to on mowi ze nie idzie beze mnie, ale ja nie chcialabym zeby czul sie uwiazany w tym zwiazku, nie wiem co mam robic.....tez powtarza ze mnie ko0cha i ze chce ze mna byc, hmmm nie wiem czy on powaznie mysli o nas:/

Gość zależy od faceta i tyle
zadna filozofia.

Witam . Mam 32 lata , z tego co zaobserwowalem dopiero w wieku 30 lat stalem sie meszczyzna , a przestalem byc "chlopakiem" . Wiec mysle ze faceci po trzydziestce mysla powaznie o przyszlosci i o stalym zwiazku . Zreszta podobne zachowanie zaobserwowalem u znajomych w podobnym wieku .

Ja z doświadczenia wiem, że tak. Niekoniecznie w 30 urodziny przestają być chłopakami - ale powoli wyrastają z dziecinnych zachowań, na rzecz tych męskich. :)

Gość ihaaaaaaaaa
a co ma do tego wiek przepraszam indianie zyja bez zegara i zyje sie im lepiej.