Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keye

kochacie sie podczas miesiaczki? ja tak! to swietny sposob na bol

Polecane posty

Gość niestety nie wierzymy
jestes samotna zagubiona nieszczęśliwą babą

w notzy to on spi :( no i bez jaj, czasami jednak mimo wszystko znikam z tej kafeterii :classic_cool: w dzien tak wczesnie to baaardzo rzadko bywam. zwykle od 22 jak wlasnie bzytzek spac pojdzie :classic_cool:

Gość do Husky
ja wiem czy znikasz;> chyba że jak mnie nie ma, bo jak jestem, to zawsze jestes:)

nawet jak bylam tydzien nad morzem i tydzien na mazurach? dziwne :( :classic_cool:

eeeeeeeee tzo wy pierdolicie. to wlasnie z prawego profilu wstawiauam fotki :D

Gość do Husky
:D no to wtedy moze tez mnie nie bylo. a moze jakos lunatykujesz albo cos, bezprzewodowe polaczenie z netem- myslisz i jest na kafe:)

z tymi fotkami to... pomylilam tematy. sluchaj no staram sie jak moge. wkontzu nie chce was zawiesc :classic_cool: jeszcze by ktos doznal zawodu, ze mnie nie ma? a tak na powaznie. to ja zajebiscie przesadzam z siedzeniem tutaj. ale nałogów sie nie wybiera :classic_cool:

Husky po co Ty sie tłumaczysz. Im wiecej bedziesz pisać ze coś tam tak..to tym więcej ktoś będzie pisał na przekór. Ale duzo razy czytałam juz wypowiedzi Husky o swoim miśku..chyba nawet wiem jak ma na imie. (na A?) zapamiętałam bo mam zamiar nazwać tak syna :P Co do seksu w czasie miesiączki,też Cie dziś popieram( A o wkładkach nie słyszałam. Wiesz moze jak sie nazywaja? W aptece do kupienia?) ..raz sprobowałam. NIGDY WIĘCEJ. Jakos wole jak sie skonczy. A zeby kochac sie pierwszego dnia miesiaczki to juz sobie nie wyobrazam..moze akurat ja tak mam..ale chyba miałabym cala sypialnie czerwoną...

ja się nie tlumaczę. ale wchodzę w dyzkuzję z osobami, które są miłe. nawet usłyszałam, ze mnie lubi. to jak pyta.. czemu mam nie odpowiedzieć :classic_cool: nie pamietam nazwy wkuadki. kolezanka mi daua jedna na probe, ale piertole, bo i tak nie mam wtedy zwyczajnie ochoty. tzo jak tzo, ale nawet taka osoba jak ja nie moze sie grzmotzic non stop. :classic_cool: