Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze

nie moge w to uwierzyc

Polecane posty

Gość nie wierze

czy nie ma juz normalnych kolesi?? przed chwila tak na godzine weszlam sobie na czat (z nudów, chociaz po tematach tutaj przeczytałam ze mozna kogos fajnego poznac tam) nie miałam zadnego wulgarnego nicku taki normalny. weszlam bo chcialam porozmawiac noramlnie z kims, poznac interesujaca osobe. a tam wszyscy tylko chcieli umawiac sie na spotkania, na sex itp. dlatego pytam sie czy nie mozna poznac fajnej osoby ktora naprawde chce poznac kogos dzieki internetowi?? moze znacie jakies fajne strony gdzie mozna pogadac fajnie??? poznac jakis fajnych kolesi?? dodam ze mam 20 lat

Gość ladaco
pierwsza, pusta

Gość nie wierze
co pusta??

Gość nie wierze
a nie znacie jakis portali w miare "normalnych"??

Gość szpieg incognito
Oj nie bądź taka święta, to że ktoś pisze o seksie nie oznacza że jest super ruchaczem może być mitomanem.

Gość nie wierze
tak tylko oni chca sie umawiac na ten sex

Gość nie wierze
a ja chce kogos normalnego poznac

Gość nie wierze
kto nie mysli tylko o seksie i chce cos wiecej

Gość nowa na forum
ja też weszłam dzis na czat i napisał do mnie koleś, ktory mial nick ze jest wolny przez tydzien, z rozmowy wynikło, ze jego zona wyjechala na tydz. wiec szuka sobie kochanki. zdradza ja od lat i przekonywal mnie, ze kazdy facet taki jest... wiec ja juz trace powoli zludzenia...

Gość nie wierze
ja nie wiem co z tymi historiami ze ludzie poznaja ludzi przez internet i utrzymuja z nimi kontakt a czasami dochodzi do czegos wiecej... chyba to sama bujda

Gość szpieg incognito
nie każdy. Proszę nie generalizować, tak samo nie każda kobieta trzaska pały w dyskotekach :)

Gość nowa na forum
ale jestem też przykladem na to, ze mozna normalnych ludzi na necie poznac :P mam za soba kilka takich. oczywiscie kilku tez liczylo na szybki seks, ale im sie nei udało, z kilkoma mam nadal kontakt, jedynie przez komunikatory, a spotykam sie czasem na piwo z dwoma.

Gość nie wierze
tak wiedzialam ale myslalm ze wchodza tez tacy ktorzy chca kogos poznac,a nie tylko na seks

Gość szpieg incognito
Nie da się ukryć że faceci pożądają fizycznie kobiety, od tego się zaczyna. Gdyby zaczynali od rozmyślania o ich wspaniałości to nigdy nie ośmielili by się spłodzić potomka :D

szukasz normalnych ludzi? przeciez to normalne je u fatzetów :D może zacznij wchodzić na te gejowskie portale ?