Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa1990???????????????????

Czy to dziwne że po takiej akcji chlopak się juz więcej nie odezwał ????????????

Polecane posty

a więc tak znałam go z 2 godziny(poz. się na dyskotece) po czym przesiedzieliśmy w samochodzie jakieś 3 godz. które upływały nam na macankach i całowaniu :O opowiedziałam mu tez o moim poprzednim związku że byłam z chłopakiem 4 lata itd. on był młody miał 18 lat to się pewnie przeraził :O a tak mi się podobał :( jak to teraz naprawić ? jak go spotkam udawać niedostępna czy jak ? bo wziął mnie pewnie za puszczalską :O (a wcale taka nie jestem to był taki szok po rozstaniu :O z byłym )

uppp dajcie jakieś rady kobitki on mi sie tak bardzo podoba :(

no wlasnie wiem ze sie nie powinno ... stara jestem a glupia :O ale wiesz miałam taka wielka potrzebę sie wygadać bo moj związek skonczył się okolo 3 tyg temu :O jeju jak mam to naprawic na 100% się bedziemy dzisiaj widziec....

wiem :O ale da się to naprawić czy nie bardzo ???

Gość szpieg incognito
pewnie pieprzyłaś bzdury i się wystraszył :D

jak sie z nim spotkasz,to przepros za to,ze gadalas o bylym ale mialas taka potrzebe wygadania sie... powiedz ze ci zalezy na znajomosci a nie koniecznie tylko na sexie

Gość Cysio miszcz
A ja mam 18 lat i jeszcze nigdy się nie całowałem ani nie byłem na dyskotece. W ogóle nie rozmawiałem nigdy z dziewczyną dłużej niż 5 minut nad czym ubolewam.

jak mu powiesz o tym to juz wiecej nie gadaj o bylym...skup sie na terazniejszosci :D

Gość yyyaaaooo
nie martw sie posluchaj, masz nr komorki do tego chlopaka, wiesz skad jest.. napisz mu smsa ze wiesz ze glupio wyszlo ze przepraszasz go, i nie wiem wiesz jak bedzie fajny i zakapuje to ok, chyba ze uniesie sie honorem i nie odezwie sie, naprawde nie doluj sie :)daj znac jak poszlo 3 mam kciuki

jeju nie no nie będe go przepraszać , modle się żeby o tym po czesci zapomnial . w tamta sobote (przed macankiem ;) ) tak prosił o spotkanie o nr. tel :( i do dzisiaj 0 odzewu ... hmm mamy dzisiaj być na tej samej imprezie (kol . mi mowila ze bedzie) jak podejdzie to udawac niedostepna czyli 0 całowania i wspominania byłych ??

Oj bez przesady...--on na 100% pomyslał sobie ze jestem łatwa bo o mało się z nim nie przespałam :O i to jego "dzięki " jak wysiadał z samochodu :O o kurwa co ja zrobiłam nie mam jak napisać bo on zgubił kom. a miał sobie mój nr . wziąć od swojej sąsiadki (a mojej dobrej kol.) Powiedzcie jak mam to odkręcić ??????????

Gość yyyaaaooo
no wiesz Twoja sprawa czy przeprosisz czy nie a bylas wtedy moze po piwku wiesz to tez duzo wyjasnia... a jak bedziesz dzis na imprezie i wszyscy pojda tanczyc a Wy zostaniecie sami, pogdaaj z nim. No wiesz daj mu na wstrzymanie nie caluj sie i nie obmacuj a jesli on zacznie powiedz ze nie jestes taka... zobaczymy czy chlopakowi zacznie zalezec czy bedzie sie chcial z Toba zabawic

Gość no i co ze były
ja nie wiem, ale wydaje mi sie ze przeszłosc, to jest coś co nas zbudowalo, awiec tez mozna rozmawiac z teraziejszym facetem o byłych. tzn nie o intymnych sprawach ale ogólnie, co to za oproblem. ja zcasem siedze z moim facetem i znajomymi w knajpie, siedza tez moi byli i jakops sie wszyscy dogadujemy. to ze było, nie znaczy ze mamy sie do siebie nie odzywac.

Gość yyyaaaooo
a nie krecisz to nie prowokacja, wiesz moim zdaniem jest dobra na to sczera rozmowa od razu Ci ulzy, a i udanej imprezy i glowa do gory laska :)

Gość to nie jest dziwne
faceci często się nie odzywają i to nie tylko po takich akcjach

Gość no i co ze były
z reszta co wy macie oriblem z tym calowaniem i macaniem. przeciez nic sie nie stało. nie przespała sie z ni, hiva nei złapała, ani w ciązy nie bedzie, wiec co jst złego w podotykaniu sie .

nie nic nie piłam :( kierowałam samochodem :( jestem beznadziejna :/ po prostu brakowało mi czułosci , pocałunków a on był taki przystojny :( chyba sobie dam spokój :( i tak ma mnie za dziwę :/

Gość yyyaaaooo
posluchaj jestesmy tylko ludzmi ja tez raz na imprezie sie calowalam. pozniej tak ooo pisalismy ze soba a teraz wrocil do bylej, nie jestes beznadziejna po prostu podobal Ci sie a w calowaniu nie ma nic zlego, a powiedz kto pierwszy zaczal? mozesz opisac jak to bylo czy nie bardzo

nie no nie ma nic złego w pocałowaniu kogos ale on dotykał moich piersi tzn w biustonoszu a ja całowałam go po karku i cały czas trzymałam rękę koło jego rozporka :O on dotykał mnie po brzuchu po pupie po udach :O chciał iśc na tylne siedzenie :O ale sie na szczęscie nie zgodziłam ale i tak rozłożył fotele :(

on mnie pierwszy pocałował ale to było widac że mam ochotę się z nim seksic :O

a dupe miałam prawie naga bo miałam takie skąpe figi i króciutka spódniczkę :O

no i jeszcze wkładał mi palce tzn przez majty i tarł po nich:O

Gość yyyaaaooo
no wiesz wyglada na to ze koles sie napalil i to dobrze, a pozniej speszyl bo nici z tego, wiesz co moja mala rada idz na ta imprezke odpicuj sie, jesli on tam bedzie to w towarzystwie nie zaczynaj tej rozmowy, czasem patrz na niego, zobaczysz jaka bedzie reakcja, a jesli nadarzy sie okazja to zapytaj czy moglby Ci poswiecic 5 min... powiesz co i jak wyjdzcie gdzies na podworko przed budynek tak bedzie dobrze

juz skołowacona jestem od tego wszystkiego :O teraz tak mysle, że może mu kolega powiedział że tydzień temu spuściłam go ręką i to dlatego :O ????

nic mi nie tarł o majty to podszyw ;)

ale chyba nie byłby taka świnią tak myslę :(