Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa1990???????????????????

Czy to dziwne że po takiej akcji chlopak się juz więcej nie odezwał ????????????

Polecane posty

nigdy się nie pocałowaliscie w samochodzie czy co :O

Gość yyyaaaooo
dajcie spokoj nie obrazajcie dziewczyny, posluchaj jesli rozmowa nic nie da albo on nie bedzie chcial to jest jeszcze niedojrzaly intelektualnie i szkoda Twojego zdrowia, no i jak nic z tego nie bedzie to zostan na imprezie i baw sie smiej sie a na niego nie zwracaj uwagi.... przeciez w kolo bedzie tyle super facetow :) jestes mloda no to tyle

ja napisałam tylko to reszta to podszywy "nie no nie ma nic złego w pocałowaniu kogos ale on dotykał moich piersi tzn w biustonoszu a ja całowałam go po karku i cały czas trzymałam rękę koło jego rozporka on dotykał mnie po brzuchu po pupie po udach chciał iśc na tylne siedzenie ale sie na szczęscie nie zgodziłam ale i tak rozłożył fotele " to z ta reka i majtami to podszywy :O

Gość kuznka ze wsi ladatzo
co się dziwidz :o same prawiki i dziewice siedzą :o całowanie, to znają z ekranu :o

nie no nie ma nic złego w pocałowaniu kogos ale on dotykał moich piersi tzn w biustonoszu a ja całowałam go po kroczu i cały czas trzymałam rękę koło jego jądra on dotykał mnie po brzuchu po pupie po udach chciał iśc na tylne siedzenie ale sie na szczęscie nie zgodziłam ale i tak rozłożył fotele

przypominam sobie że usiłował mi przyłożyc penisa do ust i naciskał głowę do dołu niby tak delikatnie ale jednak :O

Gość yyyaaaooo
To teraz to ktore prowo a ktore prawda?

o ja :D wy zazdroscicie czy co ??? dobra ide sie szykowac na imprę więcej juz tak nigdy nie zrobię jak mi będzie na chłopaku zależeć ;)

rózne rzeczy chodza mi po głowie juz naprawde, jak wychodziłam z auta to on zapalił swiatło i na siedzeniu było widac plamke no wiecie podniecenia i on tak dziwnie długo na to patrzył i powiedział "DZIĘKI" :O

dobra koniec zabawy ;) zaczerniam się .. moj tekst byl tylko ten reszta to same podszywy "nie no nie ma nic złego w pocałowaniu kogos ale on dotykał moich piersi tzn w biustonoszu a ja całowałam go po karku i cały czas trzymałam rękę koło jego rozporka on dotykał mnie po brzuchu po pupie po udach chciał iśc na tylne siedzenie ale sie na szczęscie nie zgodziłam ale i tak rozłożył fotele "

jak komus rozpowiedział to mu nawrzucam i tyle, a odzywac sie nie bedę pierwsza

Gość kasiaaa1990..................
tzn . dla jasnosci jeszcze raz : RĘKĘ TRZYMAŁAM NA JEGO JĄDRZE

Gość yyyaaaooo
no i dobrze zrobisz, sluchaj daj nam znac jak sie udala impreza i czy byla rozmowa i jak bylo ok? nie zapomnij :) Udanej imprezki :)

SKOPIOWAŁAM NIE TO CO TRZEBA!

choćby skały srały to nie bede grzebac w rozporkach ;)

Gość yyyaaaooo
i jak tam?