Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

p.Ewa

Wrozby

Polecane posty

Witam od kilku lat zajmuje sie dywinacja :) traktuje to jako hobby. Jesli bylyby osoby zainteresowane wrozba zapraszam. Odpowiem na jedno pytanie , prosze o konkretne ,imie i date ur. jesli pytacie sie o osoby posrednie jak partner rowniez prosze o imie i date pozdrawiam i zapraszam milo !

Gość nieieska ochota
weronika 07,11,1982 czy kiedykolwiek zostanę mama? jeśli tak to kiedy?

Gość pytajaca ona
elwira 20 maj 75r jaka przyszłosc dla mnie co nowego

Gość evka2783682
Iza 16 maj 1989 czy znajde w najbliższym czasie pracę?

Gość marysieńka1984
uprzejmie proszę marysia 1984 gdzie powinnam pracowac?

Gość dziewczyna z pytaniem
witam, ewa 2.10.79 mam pytanie dot nowo poznanego blondyna 9nie znam daty urodz0, czy będzie t0 coś poważnego?pozdr:)

Gość evka2783682
Iza 16 maj 1989 czy znajde w najbliższym czasie pracę? jesli tak to kiedy?

Gość dziewczyna z pytaniem
zapomniałam dodać ...imię Mario, przepraszam

Woyowniczka Ilona 20 06 1976 czy zwolnia mnie z pracy w najblizszym czasie ? _Ilona w sprawie pracy, nie ciekawei tam wyglada lecz nie mam w kartach zwolnienia a jedynie redukacja wymiaru godzin. Pozdrawiam :)

czokapik Magda 31.07.1991 co przyniesie jutrzejszy dzien? z takim pytaniem nigdy sie jeszcze nie spotkalam :) ale ... krotko odp , spedzenie dnia na czytaniu ksiazki oraz relaksujacy :) rowniez moze miec zwiazek dzien z jakimis dokumentem :)

czy i kiedy poznam mężczyznę, z którym spedze zycie???czy bede miała dziacko, pozdrawiam anna 15.10.1976

Gość pomaranczowa guma
sylwia 19.04.1987 karol 29.05.1986 kiedy weżmiemy slub czy będzie to do konca 2011 roku?

czokapik Magda 31.07.1991 co przyniesie jutrzejszy dzien? ale jestem roztagniona zapomnialam dopisac iz dzien bedzie bardzo pomyslny , rowniez swerze poznania nowych osob.

czy i kiedy poznam mężczyznę, z którym spedze zycie???czy bede miała dziacko, pozdrawiam anna 15.10.1976

Gość werghjkhgfrghbc
Anna 19.02.87 adrian 16.08.84 czy bedziemy mieli dziecko jak mozna kiedy

nieieska ochota weronika 07,11,1982 czy kiedykolwiek zostanę mama? jeśli tak to kiedy? u ciebie wychodza na przyszlosc dzieci , czasu nie lubie okreslac ale nie jest to w dalekiej przyszlosci , teraz u ciebie w ukladzie wyszly jakies problemy moze tym zwiazane iz za bardzo pragniesz ? nie martw sie dzieci sa w twej drodze zycia:)

pytajaca ona elwira 20 maj 75r jaka przyszłosc dla mnie co nowego Elwira zbyt ogolne pytanie u ciebie w najblizszym czasie wychodzi pewna podroz/wyjazd :) pozdrawiam

Gość pytająca tralala
Sylwia, 22.10.1993 Kiedy on mi odpisze?

44 [zgłoś do usunięcia] obsesjaaaa ania 30.12.81 czy zajde w ciaze w tym roku.dziekuje Witam , w ukladzie wychodzi podobnie jak pani wyrzej u ciebie jest dziecko tylko jakies badania bys musiala sobie porobic , ale pomyslnosc co do dzieci , tylko kobiety wy chyba za bardzo nad tym myslicie dlatego w ukladzie pojawiaja sie karty blokad ale tak dziecko jest ale nie jestem pewna czy w tym roku , ale jest to mozliwe tylko swoje mysli uwolnic a kochac sie z milosci --:)

[zgłoś do usunięcia] evka2783682 Iza 16 maj 1989 czy znajde w najbliższym czasie pracę? Iza karty pracy sie ukazaly wiec w najblizszym czasie ruszy sie w tej kwesti , wiec prace znajdziesz nawet i zadowalajaca :)

[zgłoś do usunięcia] marysieńka1984 uprzejmie proszę marysia 1984 gdzie powinnam pracowac? ty chyba powinnas to najlepiej wiedziec prawda :) lecz w kartach ukazalo sie ze moze dla ciebie i jako twojej osoby bylo by , byc wlasnym szefem wlasna dzialanosc badz podwladnych pod soba :) pozdrawiam

dziewczyna z pytaniem witam, ewa 2.10.79 mam pytanie dot nowo poznanego blondyna 9nie znam daty urodz0, czy będzie t0 coś poważnego?pozdr Przykro mi to pisac ale w ukadzie na tego czlowieka nie ladne karty si epokazaly on wychodzi na osobe do ktorej nie spieszno mu o trwaly zwiazek , rowniez ukazuje sie na osobe ktora lubi kobiety a nwet kiedys zdradzil partnerke , pamietaj ze karty sa kartami :) ale ja nie napisze by cos naprawde trwalego bylo z nim przykro mi bardzo:(

Gość anna 17.04.1983.
kiedy zajdę w ciążę i urodzę drugie dziecko ? z góry dziękuję :)

Gość oookey
Dorota8/8/87- kiedy spotkam swoja 2 polowke?