Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic innego nie zrobie bo co

Jestem w ciąży i chyba się zabije bo nie mam innego wyjścia.

Polecane posty

Przyznam że z głupoty na wakacjach się puściłam tak bez zobowiązań z pewnym chlopakiem. Mieliśmy prezerwatywe ale musiała pęknąć albo coś bo na 100% jestem w ciązy. Usunąc nie mogę bo nie mam kasy a jak bede chciała urodzic to akurat z brzuchem bede zdawać egzamin maturalny... Pozostaje mi sie jedynnie zabic.... Jak rodzicom powiem to z racji ze to nie ślubne dziecko wydelegują mnie do babci i i tak bede musiała urodzic i pisac mature z brzuchem... ale poniżenie.

Gość 46743647637
Na tabletkę po wystarczy oik. 300 zł, najwyzej pusc się jeszcze raz tylko za kasę

Gość tabletka po
kosztyje ok 100 jak nie mniej przynajmniej u mnie w miescie na recepte

Gość glupie te dziewczeta
nie uważałaś co robiłaś to teraz rób to co uważasz

nie mam swoich pieniedzy... co powiem rodzicom? Ze na co mi te 300 zł? Na nowe spodnie których nie przyniose?

porozmawiaj z kimś. pzrecież w internecie jest duzo źrodeł informacji na temat niechhcianych ciaży.. bardzo ci współczuje, ale może warto byłoby powiedzieć rodzicom, jeśli cie potrafią zrozumieć. ale i tak prędzej, czy później to wyjdzie na jaw :( poszukaj czegos na ten temat. nie popełniaj pochopnych decyzji, jesteś młoda. całe życie pzred toba, a dziecko zawsze możesz oddac do domu dziecka, innym rodzinom, ktore nie mogą mieć dzieci. pzremyśl to :)

Gość zgłoś się do jakiejś
organizacji feministycznej. Często mają środki na pomoc dziewczynom w takiej jak Twoja sytuacji. A jeśli nawet nie dadzą Ci kasy to przynajmniej poradzą jakieś rozwiązanie.

Gość uioty
czyli zero okresu i zero adresu?

Gość uioty
Jakaś org. feministyczna.... Taak... Ktoś si.e chyba bajek za duzo naoglądał....

to po kiego się pieprzyłaś jak idiotka.... teraz poniesiesz tylko konsekwencje swojej głupoty

Gość kokola
skąd pewność że jesteś w ciąży? Robilaś test ,czy byłaą i gina?

Gość kokola
czy byłaś u ginekologana badaniu? Nic nie piszesz ską masz taką pewność.

Gość oczywiście że konsekwencje
mama źle cię wychowała - gdyby uczyła Cię, że za złe zachowanie są konsekwencje w postaci karnego jeżyka, a za jedynkę w szkole są konsekwencje w postaci szlabanu na telewizor, wiedziałabyś, że za obrazę moralności publicznej grożą konsekwencje w postaci najstraszniejszej ze wszystkich - dziecka.

Gość jakis problem z logika
Pożycz tę stówę od koleżanki(ek). To i tak znacznie taniej niż wychowanie dziecka. :O Potem powiesz starszym, że chcesz stówę na spodnie i polecisz wyszukać jakieś firmowe, a dobrze wyglądające w lumpeksie, i po temacie.