Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ambi pur

mam dość życia, nic mi się nie udaje

Polecane posty

*Nie mam faceta, a ten którego ja kocham ma mnie daleko w dupie *zawaliłam jedne studia i teraz muszę iść na inne, które będą nudne jak flaki z olejem, *całe wakacje siedzę w domu, nie stać mnie nawet na parę dni nad morzem, czy w górach, w Polsce oczywiście, bo o podróży zagranicznej nie mam nawet co marzyć *nie mogę nigdzie znaleźć pracy, przez co jestem na dnie finansowym, siedzę na utrzymaniu rodziców, a oni nie mogą mi dać zbyt wiele, więc ciągle mi brakuje pieniedzy *przytyłam ostatnio 2 kg *moi znajomi mają mnie w dupie i nigdzie mnie nie zapraszają *mam alergię, która ostatnio się bardzo uaktywniła, muszę brać leki antyalergiczne *w dodatku dostałam dzisiaj rano okres i boli mnie brzuch bardzo nie mam już sił :O w każdej kategorii życiowej odnoszę same porażki

Powtórzę się ;-) 1. Masz dwie ręce i dwie nogi (niektórzy tak wiele nie mają), 2. Jesteś młoda, więc masz nadal szanse zmienić swoje życie (inni też mogą, ale niestety nie mają już tyle czasu), 3. Idź na takie studia, które nie będą nudne :-) 4. Na wakacje jeszcze pojedziesz nie raz, a nawet możesz sobie kupić dom nad morzem żeby mieć pod nosem to, co lubisz. 5. Tak samo, jak znajdziesz pracę, tak też miłość - zobaczysz. 6. Powiadasz, że ile przytyłaś ... :D 7. Jak już poznasz faceta, to i Ty będziesz miała w dupie znajomych ;-) 8. Okres wkrótce minie ... jak i Twoja melancholia. Przestań się skupiać na negatywach, to znikną wszystkie problemy :D

Gość grappacubamniammniam
w ww. facebook.com/ andrzej.wokal (razem napisane) Trudności rzeźbią ludzki charakter, tak jak wiatr i woda kształtują góry. A całe życie odpowiada za procesy erozyjne i akumulacyjne... W tym wszystkim chodzi o to, żeby się nie przejmować tym na co nie mam wpływu, ponieważ to właśnie sprawia, że pomimo trudności mam siłę by się uśmiechać Uśmiech musi być w środku.