Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Usuneli Nam tematełe.

Polecane posty

a skąd wiesz? 😭 wcale sie nie opierdalam kapie sie, karmie psa, szczury... to nie jest takie nitz!

Wyobraź sobie, że od tygodnia ponad nie uprawiałam seksu! Noż kurwa ja tez mam jakieś potrzeby! :o :P

I jeszcze jaki obrażony na mnie, och, ach..... Chyba sobie właśnie znajdę Pana do towarzystwa i przynajmniej będę zaspokojona......... :D

a do swoich ambitnych planełe na zytzie, zaraz obok nauczenia jakiegos niemtza mówic poprawnie "grzegosz brzęczyszczykiewicz" mam zamiar dodac przeletzenie kogos z kafeterie. :classic_cool:

Wiecie tak czytam o tym programie BRAINWAVE i ciekawwa jestem czy to rzeczywisice działa...

Gość mampomyslazehaaa
dzin dybry! wbije sie Wam w temat na sekunde. co tu sie dzieje, ze cenzura tak dziala? jakies nowe zasady? rozmowy polityczne zakazane? z gory dzieki za odpowiedz.

skróć link :D ta lista osób do przeletzenia jest strasznie dluga.... jeszcze szejku, wielbicielka. w choj tego... wczoraj nawet stworzono taka liste wale to bo tzel osiagnelam i bylo juz bara bara z kims stad :classic_cool: ha ha ha takze sory hakelbery....

Kurde, ja to tam sie na kompach nie znam :P skopiujta ten link caly i git bedzie:P

Gość husky jak Ty w ogole sie z kim
s walilas to musial to byc albo Twoj tate , albo pies :classic_cool:

nie ma chetnych to nie wróże. a ty oręzy od mojego pieska to sie odpierdol! :classic_cool:

powiem ci, ze po 2 miesiacach sie przyzwyczaisz i nie bedziesz czula :classic_cool: