Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też z Poznania !

Do Patrycji (17 latki z dzieckiem)

Polecane posty

Gość też z Poznania !

Hej jestem od Cb 2 lata młodsza ale bardzo mi zainponowałaś swoją opowiedzialnością i wgl. jak chcialabyś popisać (też jestem z Poznania) to odpowiedz na ten topik :)

Patrycja może i zaciążyła w młodym wieku, ale jest bardzo odpowiedzialną młodą mamą, które bardzo dba o swojego synka. Jest z nami na forum od dłuższego czasu i nie można powiedzieć o niej złego słowa :) A do "też z Poznania" jak chcesz pogadać z Patrycją to napisz do niej mail, po co zakładać do tego odrębny wątek :)

Gość też z Poznania !
Tak ogólnie no chyba że nie chcesz :P myślałam o gg bo na forum to każdy czyta i tak nie bardzo,ale masz prawo mi odmówić :P

Gość też z Poznania !
Naprawdę nie posiadasz gg ? :P No okey może być n-k talk xd

Gość adfghhh
bo ona umie tylko dawać, na naukę zakładania gg nie ma czasu

Gość też z Poznania !
A może namówię Cię na założenie gadu? To tylko 3 minuty ! :P

Neta mam w tel. A teraz nie mam kasy zeby ściągnąć sobie gg na tel. No wiesz wcale z Toba nie musze pisać. Jak bym była jakaś chamska to bym Ci kazała tu napisać o co Ci chodzi! Ale wiesz co jak cos chcesz to tu jest mój email: patrycja281710@interia.pl

Gość Też z Poznania !
w takim razie bye, bye... nie rozumiem jak można nie mieć gadu ale dobra. kit z tym co chciałam, sama se odpowiem :D

gg nie jest mi do niczego potrzebne, wszyscy znajomi maja mój nr tel. Ale to co nastepnym razem nie zawracaj mi głowy bo mam ważniejsze sprawy jak np zajęcie sie Piotrusiem.

W sumie autorka zawracasz nie potrzebnie innym ludziom dupe. Co do Patrycji to o tej godzinie dziecko raczej śpi? :P nie chciałabym mieć kumpeli z dzieckiem, nawet bym nigdzie z nią nie mogła iść, zmarnowałaś sobie życie i tyle, na marginesie mam 16 lat w tym roku do liceum.

Gość Olgunia masz 16 lat
to słonko za mało żebyś była upoważniona powiedzieć do kogokolwiek, że zmarnował sobie życie. Jeszcze nie wiesz co los dla was szykuje i czy jednak to twoje nie okaże się zmarnowane, a Patrycji udane. Najgorsza w życiu jest pycha.

Tak sie składa ze tez od września ide do liceum :) heh ale dla dorosłych i nie bede musiala tyle czasu w szkole siedzieć :P tylko zająć sie dzieckiem :) a życia sobie nie zmarnowałam, przynajmniej mam kogoś kogo kocham i mały tez mnie kocha i potrzebuje :) to lepsze niż zebym do końca życia miała byc sama i bez dzieci :P

napewno nie lepsze od imprez, bezstroskiego wychodzenia na dwór, siedzenia z przyjaciółmi i zero obowiązków. Poprostu bezstroskie życie i tyle. :P jak 18 lat konczysz w tym roku i dopiero do liceum to masz chyba 2 lata do tylu? :P

Wychodzić do znajomych tez moge ale z małym on mi w niczym nie przeszkadza a znajomym mały tez nie przeszkadza wiec nie widze żadnego problemu :P a jak bym chciala isc na impreze to tez nie ma problemu, mały i tak spi w nocy :P a w liceum bede tylko 2 lata :D

Gość mamuska298
Olgunia naucz sie czytać albo idz lepiej zajmij się bezstroskim życiem a nie wypowiadaj się gdzie sa dorośli ,idzie do liceum dla dorosłych

Heh próbujesz pokazać jakie to idealne, a ja wątpie że na wypadach do znajomych dziecko tylko przeszkadza i nic wiecej. A więc tak zrobię. Dobranoc, jutro fajny dzień wiec idę się wyspać :P

Gość mamuska298
zapisałam sie do tego samego forum co PATRYCJA tez jestem kwietniową mamą,jesli wszystkie młode mamy tak zajmowały sie swoimi dziećmi ,świat wyglądałby całkiem inaczej i nie znajdowało by się dzieci po śmietnikach....PATRYCJA BRAWO I NIE PRZEJMUJ SIE JESTEŚ WIELKA

Gość Olgunia nikt Ci dziecko nie
pisze, że posiadanie dziecka w wieku lat 17 to rozwiązanie idealne, ale co się stało to się nie odstanie, a dziewczyna najwidoczniej spełnia się w roli mamy więc schowaj sobie swoje imprezy w stringi i faktycznie idź spać bo jutro fajny dzień- jedziesz z mamą do tesco po wyprawkę i plecak :P

Patrycja a ja Cię nie zjadę :P podziwiam i dobrze że zajmujesz się synkiem :) Ja mam dwie młodsze siotry i jedna (4latka) ciągle chce żebym ją ze sobą zabierała, moi znajomi ja uwielbiają, całe lato gdzieś ze mną jeździ, jezioro, kręgle a jak chce poszaleć z kumpelami to jadę sama żeby nie dawać jej złego przykladu.