Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh ciężko

Pomocy!!!!

Polecane posty

Gość ehh ciężko

jestem na diecie 4 dzień ... i tak chce mi się coś zjeść ;/ aaaaa jakiś ch;lebek albo szyneczke !! macie jakiś pomysł aby się tego uczucia głodu pozbyć ???

Gość ehh ciężko
ok thx:)

Gość A jaka diete robisz ??
Trzymaj dalej ! Zajmij sie czyms, albo idz na spacer. Zrob sobie nowy makijaz, przymiesz ciuchy, albo pobiegaj.

Gość ehh ciężko
dietę kapuścianą ... oj wody to wlałam dużo w siebie przed chwilą :P jestem ciekawa efektu tej diety .

Gość Ja robie tzw 10 dniowa
Dosyc skuteczna. Kapusciana, to ta z zupa kapusciana ? Jest tez taka ze je sie tej zupy duzo i oszukuje zoladek. Jak mnie skreca to tez ratuje sie herbatka odchudzajaca. Pije duzy kubek, a same efekty mnie mobilizuja.

Gość ehh ciężko
krewetka22 koleżanka ci dokąłdnie wytlumaczyła na czym polega .. gume żuje ale to co czuje jest dziwne bo nie czuje w żołądku że jestem głodna ale chyba w glowie./.. nie umiem tego wytlumaczyć ;/ mam taki głupi ślinotok..

Gość Ile chcesz schudnac ?
Masz juz jakies efekty ?

Gość ehh ciężko
Ja robie tzw 10 dniowa a jak ją robisz to jesz też jak pisze w przepisie np. w tym dniu owoce.. ?? czy tam warzywa..?? czy tylko jesz zupe ??

Gość ehh ciężko
Ile chcesz schudnac ? w ciągu 3 dni waga spadła 71.9 do 69.8

Gość ehh ciężko
a schudnąć chce do 60 :) ale to wiadomo etapami trzeba :)

Gość jho;
a ja właśnie wpierdzieliłam ogromne loooody z dużą ilością bitej śmietany :-P

Gość Nie jadlam tylko zupe
Przez 7 dni, ale na ta meke nie bylam zadowolona z efektow. Schudlam z 3 kg i zaraz jeden przybralam. Za to na diecie kopenhadzkiej schudlam duzo i trzymalam ta wage. To samo z ta 10 dniowa tez skuteczna. To zalezy od organizmu. Ogolnie lepiej spalam bialka.

Gość ehh ciężko
jho; nie lubię lodów :) 10 dniowa jaka to jest /?? bo jak skończę tą to chce od razu na następną :) co do kopenhadzkiej to nie jem jajek nie lubie ich ...;/ a bym, mogła sobie zrobić taką diete ale czyms bym musiała zastąpić jajka a i kawe ;)

Gość Jedz ta zupe tydzien
A potem przejdz na kopenhadzka (13 dni) i gwarantuje ci osiagniesz swoja wymazona wage. Pomeczysz sie te dni, to nie tak dlugo, to minie i poczujesz sie szczesliwa i lekka. Cale zycie pilnuje wagi i chce schudnac 4 kg. Po diecie kopenhadzkiej jakis czas dalej chudlam. Dzienne porcje rozdzielalam na caly dzien, tak ze nawet wieczorem cos przekasilam. Kazdym dniem sie cieszylam, bo kazdego dnia ubywalo mi z wagi.

Gość ehh ciężko
tylko ja nie jem jajek ... a tam podstawa są jajka ...

Gość baaardzo niedobra dieta
ta kapusciana. Niewielu osobom pomogła a wiele osób cierpiało potem na efekt jojo, na braki mikroelementów w organizmie i inne dolegliwości. Powinnaś łykać uzupełniająco np. musujący magnez z witaminą B6. Po co się tak katujesz? Najlepsze długotrwałe efekty daje dieta, która polega na zmniejszaniu dawek pożywienia, przy zachowaniu minimum 1200 kcal dziennie. To wcale niedużo a organizm utrzymasz w równowadze. Wystarczy wtedy trochę dziennego ruchu i poczekac na efekty. Nie od razu, będziesz chudnąć w dłuższym czasie, dasz żoładkowi szansę na obkurczenie się i przyzwyczaisz organizm do nowego rytmu. Wystarczy, że odmówisz sobie np. przez pół roku wszelkich słodyczy, cukru, jako napój tylko woda mineralna, herbata zielona w granicach 2 litrów dziennie. Posiłki musisz jadać tylko gotowane, najwyżej duszone z bardzo małą ilościa tłuszczu. I to powinno wystarczyć. Nie pojadaj miedzy posiłkami, a jeżeli już Cię przyciśnie to wypij szklankę maślanki albo zjedz jajko ugotowane na twardo, bardzo syci.

Gość Kawe zastap herbata odchudzaja
Ta 10 dniowa to : 2 dni na kekrze (ilosc dowolna) 2 dni na bialym serku 2 dni na jajach, ktore kocham mozesz te dni ominac 2 dni na gotowanym miesie 2 dni na warzywach gotowanych i surowych 2 dni na owocach. I zawsze to samo i do syta.Duzo wody, czy herbaty, ale bez cukru. I 7 kg masz pewne. Tu na kaffe jest forum o tej diecie, tam pisza dziewczyny ile im sie udalo zzucic. Dieta boli, ale nie trwa wietrznie i potem efekt bardzo cieszy i lepsze samopoczucie .

Gość ehh ciężko
czyli zamienić te jajka ale na co ??

Blad na kefirze. Dlugotrwale diety mecza psychicznie mnie . Krotka radykalna, a potem jem wszystko na co mam ochote w malych ilosciach . I dodam ze po kopenhadzkie nie przytylam ani deka przez dwa lata. A jadlam normalnie, ale sie nie obzeralam. Wybor nalezy do ciebie.

Gość ehh ciężko
baaardzo niedobra dieta tylko są różne diety kapuściane ... ja mam taką : Dzień 1 Można jeść wszystkie owoce prócz bananów, polecamy melony i arbuzy. Jedz tylko owoce i zupę, możesz pić niesłodzone soki owocowe oraz niegazowaną wodę mineralną. Dzień 2 Nie wolno jeść żadnych owoców, możesz jeść jarzyny, aż do uczucia sytości. Staraj się jeść jarzyny zielone, unikaj grochu oraz kukurydzy. Możesz jeść tylko jarzyny i zupę, na kolację można zrobić sobie "wyżerkę" z 3-4 gotowanych lub pieczonych ziemniaków z masłem. Dzień 3 Nie wolno jeść ziemniaków i bananów. Możesz jeść ile chcesz, ale tylko owoców, jarzyn i oczywiście zupy. Jeśli przez te trzy dni nie oszukiwałeś to stracisz na wadze 2-3 kg. Dzień 4 Dzisiaj możesz zjeść banany, 4-5 sztuk. Pij odtłuszczone mleko, dużo wody i zupę. W tym dniu twój organizm potrzebuje potasu, węglowodanów, protein i wapnia. Tracisz ochotę na słodycze. Dzień 5 Możesz zjeść befsztyk (250-550g wołowiny, lub tyle samo drobiu bez skóry), pomidory (6 świeżych lub jedna puszka). Postaraj się wypić 6-8 szklanek wody, aby wypłukać z twojego organizmu kwas mlekowy. Zjedz zupę nie mniej niż jeden raz. Dzień 6 Nie możesz jeść ziemniaków, możesz zjeść befsztyk (wołowinę lub drób bez skóry), zielone jarzyny aż do uczucia sytości. Zjedz zupę nie mniej niż jeden raz. Dzień 7 Możesz jeść dowolne ilości ciemnego ryżu i jarzyn. Pij niesłodzone soki owocowe. Zupa przynajmniej raz dziennie. Jeśli nie oszukiwałeś to schudłeś 4-8 kg, jeśli schudłeś 8 kg lub więcej to przerwij dietę na 2 dni. Kawe zastap herbata odchudzaja czyli moge jeść tyle ile chce tego np. 6 białych serków ?? w ciagu jednego dnia?? czy jest jakaś norma ??

Omin jaja, czytalam ze to co kto nie lubil omijal i powtoz jakies dwa dni z tej diety ktore ci najbarziej odpowiadaly. Na forum dziewczy pisaly ze tak robily i efekt byl ten sam.

Gość ehh ciężko
Kawe zastap herbata odchudzaja ok :) a ty bardziej polecasz kopenhadzka ?czy tą 10 dniową ??

Oby dwie sa bardzo skuteczne, krotko i pobolu. Przy tej 10 dniowej jest monotonnie , ale zawsze mozna zapchac glod. W kopenhadzkiej masz ograniczona ilosci. Jak 10 dniowa cie zmeczy, mozesz przerwac i zaraz przejsc na kopenhadzka. Mam namysli ze tej 10 dniowej nie musisz robic do konca, jak ci nie bedzie odpowiadala. Przy 10 dniowej efekty sa juz w pierwszych dniach widoczne.

Gość ehh ciężko
Kawe zastap herbata odchudzaja dziękuję :) bardzo za pomoc ... zobaczymy ile uda mi się schudnać :)

Da sie wyczymac, a poczujesz sie tak jakbys odstawila bagaz 10 kilowy i poszla bez niego. Bedziesz sie ogladac w kazdym wystawowym oknie z przyjemnoscia. Z calego serca zycze powodzenia . Pa