Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kissssss023

nikt nie chce mnie pocieszyc....smutno mi:(:(:(:(:(

Polecane posty

Gość oszołom
Mi też jest smutno,bo musze sam konia walić.

Gość fgfgfgdfgfgfgfgfg
Czemu Ci smutno? Mi też jest smutno:(

Gość zycie ciężkie jest
mi też jakoś smutno dzisiaj.. pokłociłam się z mamą, wkurwił mnie jeden koleś i tak jakoś dziwnie jest:/ oby jutro było lepiej.

Gość fgfgfgdfgfgfgfgfg
Mi smutno jest od lat bo cały czas mam ten sam problem, który nie znika:(

Gość fgfgfgdfgfgfgfgfg
Z powodu samotności:(

od lat a coz to takiego moze napiszesz.jesli napiszesz bedzie ci lzej ja sie wygadałam ale nikt nie chce mi współczuc<na innym topiku>

mi sie zwiazek chyba sypie boje sie samotnosci ... wszystko było idealnie... nie bałam sie zostawic zwiazku 6letniego .. jak tego..

Gość fgfgfgdfgfgfgfgfg
A w jakim jesteś wieku? Jeśli jesteś młoda to jest duże prawdopodobieństwo, ze będziesz miała kogoś po nim. A jeśli Ci sie nie układa w związku to chyba nie warto chcieć zatrzymać faceta po to tylko by nie być samotnym. Prędzej czy później i tak dojdzie do rozstania a jeśli nie to będziecie się ze soba męczyć.

wiesz zostawiłam faceta po 6 latach... zaraz poznałam tego.... jestem z nim 2 lata mieszkamy razem... ale to uczucie... z mojej str. do tamtego mi sie wypalił... atamten jakbym chcała to by do mnie wrócił ale ja nie chce

Gość fgfgfgfgfgfgfgfg
Przykro mi ale w tej chwili NIE MOGĘ z Tobą popisać. Jutro jednak napewno to zrobię. NAPISAŁAM PRAWDĘ. Dobranoc.

Gość ladaco
szybko zaczęłaś sie grzmocić 23 lata i 6 letni zwiazek za soba + 2 letni:P zmien sie bolca

Gość ladaco
to ile lat mialas jak zaczelas sie ruchaC?

wiesz mój poprzedni facet szanował mnie w kwestii intymnej ale z innego powodu sie rozstalismy.. nie wykorzystał mnie jak podejrzewasz.. nadal mamy dobry kontakt

Gość fgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfg
To musi boleć jak sie rozwala związek a kogoś sie kocha. Nie wiem o co Wam poszło ale moze jest szansa by wszystko zmienić a jeśli nie to znaczy że on nie jest dla Ciebie. Wiem, rozstania bolą ale jeśli on nie jest dla Ciebie bo będzie dla Was lepiej jeśli się rozstaniecie. Może opisz swoją sytuację z nim. O co konkretnie chodzi, dlaczego się miedzy Wami nie układa.