Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniel_1psk

Jaki oni dają przykład dziecku?

Polecane posty

Gość daniel_1psk

Idąc sobie napotykam parę z małym dzieckiem zajmującą cały chodnik (3 metrowy), ojciec bluzga i mówi nie poprawnie, matka nie chce ustąpić drogi i idzie przy krawędzi chodnika zadowolona. Musiałem zejść na trawę. Co uważacie na ten temat i co robicie w takich sytuacjach? Ostatnio widzę takich pełno. Ja mam 22 lata, oni grubo ponad 20.

Gość daniel_1psk
Ale jakbym szedł z dziewczyną wtedy... Mam powiedzieć zdanie na swój temat, nie schodzić, powiedzieć im coś, bić się z tą miernotą? Czy olać?

Ja ostatnio byłam świadkiem lepszej sytuacji. Poszłam z psem na spacer, i widzę matkę z może 4-letnią córką oraz psem. Ona trzymała psa na smyczy a ja swojego ze smyczy puściłam (byłyśmy w miejscu gdzie było to dozwolone). W momencie kiedy mój pies poszedł w długą, jej pies zerwał się wraz ze smyczą zaraz za nim. No i tu dzieje się coś czego w życiu bym się nie spodziewała. Matka zaczyna biec za psem i rzucać takimi bluzgami, że mi aż uszy spuchły. "Ty skurwysynu, ty chuju, wracaj bo cię zajebie". Dosłownie jak jakaś psychopatka. A jej córka stoi i na to wszystko patrzy...ludzie zaczęli się na babę obracać... W końcu dopadła tego biednego psa i zaczęła go bić, ale tak jakby miała go zabić...koszmar...przestała jak pies zaczął kwilić, otrzepała się, szarpnęła córkę za rękę i 'oddaliła się z miejsca zdarzenia'. A ja w szoku pozostałam przez resztę dnia.

Ja też byłam świadkiem strasznej sytuacji chwile temu.. Idzie para chyba małżeństwo, młodzi ludzie. Facet pcha wózek z dzieckiem a jego żona (chyba) idzie obok i jest wysoko w ciąży. Para zaczyna się kłócić i facet wypowiada takie słowa "zamknij się jebana suko bo Cie zajebie" :o

I tak btw. kobieta miała może góra 26 lat, atrakcyjna, szczupła blondynka... nawet bym powiedziała, że z całkiem miłą twarzą

Gość założę się o bańkę że
te osoby w życiu nie wpadłyby na to, że robią coś złego i kogokolwiek mogą szokować. Przecież to działanie wychowawcze, robią to dla dobra dziecka i dlatego, że wychowanie bezstresowe to bzdura, przez którą gimnazjaliści wkładają nauczycielom śmietniki na głowę. Założę się też, że są przeciwni nowej ustawie o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie, bo klaps to nie bicie, a skarcenie dziecka to nie psychiczne znęcanie się.

Gość po ślubie męzowie nie umieja
szanowac swoich zon niestety