Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaonaona

Mój facet w trakcie seksu lata ciągle sikać

Polecane posty

Gość zaniepokojonaonaona

i zaczyna mnie to wkurzać. Zaczynamy się kochac a on że musi siusiu. Potem wracamy do seksu ale dla mnie to już nie to samo. Wiadomo że podniecenie mi spada i od nowa musze się rozgrzać. Czy wasi faceci też tak często latają do kibelka w czasie akcji?

Gość marlenikaaaa266
Moj byly bardzo czesto sikal.Wieczorem to chyba z 5 razy.Przed seksem i po seksie.musi miec jakies problemy.

Gość zalezy co zrooo
ma jakis stan zapalny , byc moze pecherza , bym morze spowodowany jakims sexem na lewo albo horoba weneryczna przechodzaca bezobjawowo

Gość mój w zyciu w trakcie seksu ni
e sika ewentualnie po

Gość eee nie znacie sie laski
mój zawsze po seksie szedł do WC, ale wydaje mi się, że prędzej walił sobie konia niż sikał.

Gość zaniepokojonaonaona
myślicie? Choroba która przebiega bezobjawowo? cholera nie myślałam o tym. Załamię się normalnie jak coś jest nie tak. W sumie to tak ma od kiedy się z nim spotykam czyli od jakiś 3 lat :p wcześniej jakoś to mnie mniej denerwowało ale teraz to już tak na maxa. I nie lata po pare razy ale raz to idzie

Gość misslady
w czasie akcji nigdy, bezposrednio po tez nie

Gość zalezy co zrooo
np KIla moze u faceta przechodzic bezobjawowo, a mozr ty go czym zarazilas moze np grzybem z braku higieny albo przez sex analny...?

Gość zaniepokojonaonaona
no dominik nie pieprz mi głupot bo wiem co robi. Stoi nad toaleta i powolutku sika. Po co miałabym wymyślać takie pierdoły.

Gość zalezy co zrooo
a moze trzepie??

Gość dsfddfdsfdfdsff
To ile wy sie pierdolicie? godzinę? Niech się wysika przed ruchaniem raz i powinno wystarczyć.

Gość zaniepokojonaonaona
nie sądzę aby przyczyną był grzyb ani brak higieny bo na to oboje jesteśmy uczuleni. A macie pomysł jak sprawdzić co może być przyczyną? Zrobienie jakiś badan byłoby ok ale których - na wszystkie nas nie stać :p ostatnio robiliśmy oboje tylko badanie ogólne moczu i wyszły ok.

własnie rozmawiałam z meżem i on stwierdził że jak pałka stoi to ciężko sie wysikac a on leci jak już mu stoi ?????

W takim razie twój facet ma wadliwą konstrukcje. Normalny facet w czasie wzwodu nie jest w stanie tego zrobić. Chyba że przy nie pełnym, to jeszcze powoli się da ale z bólem.

Gość zaniepokojonaonaona
no sika przed ale czasami i w trakcie. Słuchajcie podpowiedzcie o tych chorobach coś? Kiła? Kiła ma jakieś objawy? Idę poczytać

Gość dsfddfdsfdfdsff
Ojejku... ludziska, tępe barany słuchajcie. Można się odlać jak stoi, co wy pierdolicie że nie można. Kutas wtedy lekko opada, podniecenie maleje ale się odlać idzie. Rano prawie zawsze z drągiem sztywnym się odlewam. A ty autorko nie doszukuj się jakiejś choroby bo to nic z tych rzeczy.

Gość zaniepokojonaonaona
to też odpada bo przychodzi i się kochamy dalej a za chwilę jest koniec. Nie robi tego na bank. Ale ta kiła? Ktos wie jakie objawy?

Gość dsfddfdsfdfdsff
To może być prostata nawet. Przestańcie zaraz doszukiwać się jakiejś kiły. Nawet w młodym wieku prostata może szwankować.

Gość misslady
moze pije duzo wody np. i lata sikac co 5 minut? ogolnie sika czesto ? ;)

Gość zaniepokojonaonaona
dokładnie - rano przecież chłopcy czesto ze wzwodem lecą do toalety i jakoś sobie radza. On twierdzi że nie raz nie wie czy to zbliża sie wytrysk czy może jednak zrobiłby siusiu. Wiem że to jego problem bo kochamy sie krótko więc może dlatego? Ze on szybko dochodzi?

Gość zalezy co zrooo
a moze pije za duzo piwa bo na trzezwo nie moze na ciebie patrzec , a piwo trzeba wysikac:P to moze sie nie rozbieraj to on nie bedzie pil i nie bedzie musial do kibla biegac:P

Gość zaniepokojonaonaona
nie zaobserowałam czy pije dużo - raczej normalnie. kurcze muszę się temu przyjrzeć jak z tym piciem i wydalaniem :p Tylko wiecie jak ja się czuje? Zostaje, on idzie a mnie sie już nic nie chce

Gość misslady
cichobaby dobrze mowi.

Gość zaniepokojonaonaona
zależy co zro----> nie oceniaj ludzi po sobie, jak masz taka laskę na którą nie możesz patrzeć na trzeźwo to nie znaczy że inni tak mają.