Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia86

Problem czy ciąża?

Polecane posty

Gość kinia86

Hej,piszę ponieważ mam mały problem z miesiaczką,mianowicie spóźnia mi sie ona już trzy tygodnie,a do tej pory nie zdarzało mi się to,dodam że staram się z mężem o dziecko ,tak wiem padnie stwierdzenie na pewno jesteś w ciąży ale chodzi o to że robiłam już chyba z 4 testy w tym dzisiaj ostatni i wszystkie wyszły negatywne,bolą mnie troszkę piersi i dół brzucha takie same objawy jak przy pierwszej ciązy tylko ze tam test wyszedł odrazu pozytywny i znowu pomyślicie czemu nie pojdziesz do ginekologa? A więc jestem w Anglii i tutaj na USG robią dopiero w 12 tyg ciazy a poczatki stwierdzaja na testach ciazowych a wiec nawet jak bym poszla tu do lekarza to oni kaza mi czekac. Czy ktoras z Was miała podobny problem do mojego,bo ja juz sama nie wiem czy jestem w tej ciazy czy nie:( Dodam że innych na razie objawów nie mam. POZDROWIONKA DLA WAS RYBECZKI

Gość polny czerwony mak
Może zrób morfologie z wyznacznikiem na ciąże?

Gość kawał dla Kini
w każdej aptece jest test ciążowy, nie wiesz jeszcze o tym? Przecież masz już 24 lata!!!!

Gość kinia86
Tu w Angli wszystkie babki jeżdżą na motorach, oczywiście łącznie ze mną.

Gość polny czerwony mak
kawał dla Kini - a Ty ile masz lat, że nie potrafisz czytać, że zrobiła już testy ciążowe?

Gość polny czerwony mak
Nawet jeśli masz więcej lat ode mnie, to totalna pustkę w głowie... ha ha ha. I nie podszywaj się pod mój nick.

Gość info dla Kini
masz ciążę pozamaciczną, koniecznie idź do ginekologa.

Gość qwerty20102010
to na bank ciaza urojona

Gość polny czerwony mak
Kinia, nie wiem co z kretynka podszywa się pod nasze linki, mam nadzieję, że sobie poszła na inne forum :) "Info dla Kingi" sugeruje Ci ciąże pozamaciczna, nie wyskakiwałabym bezpodstawnie z takim stwierdzeniem. Jeśli nie występują krwawienia i plamienia, to chyba nie to. Czemu w Anglii robi się USG tak późno? W każdym razie proponuję dwa wyjścia. Tak jak pisałam na początku - zrobić morfologię z wyznacznikiem na ciąże, albo ściemnić u lekarza, że potwornie boli Cię brzuch i macica (nie wspominać o ciąży lub powiedzieć że test wyszedł neg) i potrzebujesz USG. Pozdrawiam :)

Gość Kinia86
polny czerwony maku ja też myślę że to nie żadna z tych ciąż,ponieważ nie mam ich objawów,jutro wybiorę się do lekarza może jednak coś zrobi z tym,USG albo coś tego rodzaju. A co do TAMTEJ PANI MĄDRALIŃSKIEJ (bądż pana) to zostawmy jej poziom intelektualny bez komentarza,skąd takie pomysły w ogóle widze że co niektórzy ludzie mają zbyt dużo wolnego czasu i im w główkach się poprzewracało:) Podszywanie sie pod czyjeś nicki to już całkowity szczyt debilizmu<ZAŁAMKA> ha nic tylko współczuć. POLNY CZERWONY MAKU:*

Gość polny czerwony mak
Daj proszę znać, co Ci się udało załatwić i co się dowiedziałaś. Trzymam kciuki żeby było dobrze! :*

Gość Kinia86
Ja też mam nadzieje że bedzie dobrze. BUŹKA

test zrobilam...pierwszy po 7 dniach od współżycia a drugi dzis...oba wyszły negatywnie

Gość Kinia86
Polny czerwony maczku,wizyte mam dopiero za tydzien w poniedziałek:( niestety muszę czekać jeszcze troszkę. KINUŚ nie wiem chyba troszkę o co Ci chodzi? ;/

Gość Kinia86
Kiniu nie zawsze dochodzi do zapłodnienia po wspólżyciu:/ BUZIACZKI

Gość polny czerwony mak
A jak się Kiniu czujesz? Jakieś zmiany?

mnie kiedys ginekolog powiedzial ze jak test wychodzi negatywnie po dacie miesiaczki to ciazy nie ma !

Gość Kinia86
Z tymi testami to różnie bywa moja koleżanka przez trzy tygodnie po dacie miesiączki robiła trzy testy i wszystkie wyszły negatywnie w końcu czwarty był pozytywny,zaś szwagierka zrobiła test w 4 tyg po przewidywanym okresie którego rzecz jasna nie było i też był negatywny pojechała na urlop do Polski i po wizycie u ginekologa okazało się że jest w drugim miesiącu. A więc sama już nie wiem czy można tak do końca ufać testom. Polny czerwony maczku:) pytasz o mnie czy o ta druga KInie? Jeśli o mnie to bez zmian:) BUZIAKI