Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dilmah_

Mój ideał :)

Polecane posty

Gość Dilmah_
Eee tam...długie włosy rządzą :) Ciężko mi znaleźć fotkę takiego, który mniej więcej by pokazywał mój ideał, ale ostatnio spodobał mi się ten polski sportowiec :http://www.fakt.pl/Stoch-Bylem-wkurzony-,artykuly,60614,1.html ( mój ukochany podobny i też ma imię Kamil ;p)

Gość Dilmah_
Póki co tylko Ebi Smolarek dobrze wypadł pod moją kobiecą lupą. Blondynów lubię, ale nie takich świńskich jak ten Bastian. Z Piratów nie zrezygnuję, bo trzeba mieć marzenia :P

Gość rozmarzona dziewczyna
Dilmah_ to Ty masz chłopaka?:)

Gość Dilmah_
Nie mam faceta, ale jestem blisko zakumplowana z takim jednym panem, co spełnia wszelkie wymogi ;p Riczard - brzydki nie znaczy mniej interesujący. Mnie dość często podobają się faceci, którzy nie słyną z powodzenia u płci pięknej. Wystarczy, że intryguje.

Gość Dilmah_
Ech, że też o brązowych zapomniałam w moim opisie. Takie też są piękne, pod jednym warunkiem, że facet nie wygląda jak Latynos. Mam uraz do hiszpanopodobnych przystojniaków, bez obrazy, ale nie wiem, co kobiety widzą w tym Iglesiasie...

Gość wwerc
To mój chłopak spełnia wszystkie wymagania :) chcesz odkupić? ^^

Gość Dilmah_
Dziękuję za propozycję, ale nie miałabym serca :) Poczekam na swojego wariata :D

Gość Dilmah_
Oki Riczard ^^ Zapamiętam sobie...rejs na Karainy, nie ?

Gość Dilmah_
Będziesz moim 5 facetem

Gość Dilmah_
Karaiby, sorki, to wszystko przez ten entuzjazm :)

Co Ty z tym Bastianem...on jest naprawdę brzydki. Oczka może sobie mieć nawet czerwone, po prostu nic w nim nie ma.

Podszywie, juz po Tobie - zaczerniłam się i nie będziesz tu prowokował z tym 5 facetem :P

Gość Dilmah__
Obciągałam kolegom w gimnazjum.

On brązowe ? Na tych fotkach, które widziałam, miał blond włosy. Nie mówimy o mnie, a o facetach, więc moja uroda ma tyle do tematu, że nic ci do tego, jak wyglądam.

Za moimi szalonymi pomysłami i tak byś nie nadążyła. Na kobiety, które mówią, że chcą szalonych pomysłów trzeba uważać bo można przesadzić :P

"Kochanie, przyprowadziłem swoją atrakcyjną koleżankę. Może zrobimy sobie trójkącik? :) W końcu jesteś taka szalona i spontaniczna. :)"

Seks w trójkącie akurat średnio do mnie przemawia, bo nie lubię czuć konkurencji ^^ Ale wspólne podróże, poznawanie nowych rzeczy na świecie...raczej czegoś takiego pragnę.

"wspólne podróże, poznawanie nowych rzeczy na świecie" Jak te rzeczy są dla ciebie szalone, to tak jak wcześniej pisałem :)

A z tymi ideałami to dobrze pomarzyć, a w rzeczywistości to samo wychodzi...Niemniej jednak super są tacy faceci, o których pisałam, przynajmniej z ciekawą osobowością, bo wygląd nie jest najważniejszym czynnikiem.