Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dilmah_

Mój ideał :)

Polecane posty

Gość Dilmah_

Blondyn lub szatyn o niebieskich, zielonych, szarych oczach, piegus, typ luzaka, fan dobrej książki i muzyki, z głową pełną szalonych pomysłów, lubiący podróże. Ach...pomarzyć zawsze można :P

Gość pumba203
jestem kobieca wersja tego idealu he he

Gość Dilmah_
Heh, ja też. Bez skutku poszukuję męskiego odpowiednika :(

Gość pumba203
nie dobrze,ja juz sie pogodzilam z tym ze nie znajde,ale zawsze on moze znalesc mnie :)

Gość rozmarzona dziewczyna
ja znam takiego.. ale on nikogo nie szuka :/

Gość pumba203
juz znalazl geja albo lubi nie zobowiazujace znajomosci znam to jednak najlepsze jest gdy ma dziecko lub zone

Gość ja jestem prawie taki idealny,
chociaż nie wiem czy mam szalone pomysły,dla niektórych nudne,

Gość Dilmah_
Ja już takiego spotkałam, ale wyjechał na dłuższy okres do innego kraju i żałuję. Mam słabość do takich normalnych, zakręconych facetów, z którymi można przegadać całą noc, a rano wyruszyć na stopa. Większości mężczyzn brakuje jednak spontaniczności...

a moj...wysoki brunet, brązowe oczy, prosty nos, szerokie barki, nie chudy i nie gruby. i jak u Ciebie - dobra muzyka, dobre kino, dobre ksiażki, podróze, ciepły, mądry, dobry... juz go spotkalam, nie wyszło 😭

nie gejem nie jest, bo miał dziewczynę :P żony ten nie ma bo jest za młody :)

ja mam obsesje na punkcie wysokich facetow :P nie ma to jak sie wtulac w takiego wysokiego misia mmm :) ah rozmarzylam sie

Dilmah_ ja też uwielbiam facetów, z którymi mogę na spontana coś robić.. pojechać gdzies przed siebie, pogadac o wszystkim bez wyjątku. Tylko mało takich niestety jest..

Gość Dilmah_
Tak, spontan to jest to. Sama jestem niespokojnym duchem, lubię przygody i chciałabym poznać chłopaka, z którym mogłabym przeżyć coś niesamowitego. Takiego otwartego, stukniętego gościa, który będzie miał hopla na jakimś punkcie. Nie musi być jakiś super urodziwy, choć przyznaję, że lubię roztrzepany fryz i piegi - taki fetysz. Co do wzrostu, chcę żeby był wyższy ode mnie, chociaż nie musi wyć wielkoludem.

Dilmah_ dosłownie jakbym czytała opis swojego ideału! :) dla mnie koleś musi mieć jeszcze poczucie humoru, bez niego może zniknąć najlepiej. I też musi być wyższy ode mnie koniecznie:) No i najlepiej żeby miał gadane, bo sama jestem dosyć spokojna:D

Gość Dilmah_
Poza tym, tacy faceci są extra, bo nikogo nie udają. Są sobą. Wolę, jak podejdzie do mnie i zacznie gadać o czymś ciekawym niż udaje super boyfrienda, który za wszelką cenę mnie poderwać.

heh wyjęłaś mi to z rąk :) mogę zapytać ile masz lat?

Gość Dilmah_
Poczucie humoru koniecznie ! Lubię ludzi z dystansem do siebie, takich, którzy potrafią się śmiać z samych siebie.

Gość Dilmah_
22 latka ;)

ja 19 ;) widze, że mamy podobne gusta co do facetów:) ja bym nie potrafiła się spotykać z kimś kto nie ma do siebie dystansu, nic go nie śmieszy i bierze wszystko na poważnie. Już kiedyś to przerabiałam z jednym, ale wytrzymała uwaga, uwaga.. miesiąc ;)

Gość Dilmah_
Tacy sztywniacy odpadają z góry. Raz trafiłam na takiego, okropny desperat, zamęczał mnie psychicznie. Co innego luzak. Z takim to można iść na koniec świata i wiedzieć, że nigdy nie będzie nudno...

ja z tamtym też ledwo wytrzymywałam. Pod koniec naszej znajomości już 5minutowe gadanie z nim mnie męczyło. Jak to zakończyłam to czułam wielką ulgę i nie musiałam się więcej denerwować. Eh..

Gość lolaaa20
ciemne włosy, zarost, zabójcze spojrzenie. mój ideał to Johnny D. i wszyscy którzy mają to coś w sobie.

Gość Dilmah_
Johhnyy D. wymiata, choć jak dla mnie jest zbyt idealny ;p

Gość Dilmah_
Mnie się nie podoba, brakuje mu tego czegoś. Zresztą, piłkarze rzadko mnie pociągają.

Gość piczkaxxxxxxxx
długie włosy u faceta , jak mozna tolerowac cos takiego?