Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja86ccc

uwieść kumpla.

Polecane posty

Gość patrycja86ccc

czy udało się którejś z was uwieść kolegę? kogoś kto nie patrzył na was jako na kobietę,tylko jak na koleżankę? jak tego dokonałyście?:)

Gość patrycja86ccc
żadna?

Gość pumba203
udało sie :)

Gość patrycja86ccc
możesz powiedzieć coś więcej? też chcę tego dokonać :)

Gość pumba203
upór i nic wiecej,to moze glupie ale to jak z oswajaniem zwierzatka,powolutku ... niby traktujesz go jak brata wiec sie go nie wstydzisz poznajesz go jestes przy nim zawsze itd

Gość patrycja86ccc
ja właśnie czekam na kolejne spotkanie z tym moim znajomym... i teraz chcę już mu pokazać,że mi się podoba,ale nie wiem czy dam radę...

Gość Dilmah_
Heh, też bym chciała się zbliżyć z moim kolegą, ale myślę, że nic na siłę.

Gość patrycja86ccc
tylko że z tym moim to nic nie wiadomo... to nie jest jakiś mój dobry kolega itp...

Gość ja jakos tak
nie potrafię jak ktos jest moim kolegą to jakos mnie nie pociąga,i nie potrafie tego zmienic.

Gość patrycja86ccc
właśnie RACZEJ nie jest nieśmiały. Mamy się spotkać 2 raz (dopiero :P )... praktycznie, znaliśmy się tylko z widzenia, może raz rozmawialiśmy... i na naszym pierwszym spotkaniu go poznałam i się zauroczyłam... nie wiem co mogę zrobić,żeby on się zauroczył mną. Wiem, wiem - nie można nikgo do tego zmusić, ale może ktoś coś podpowie ;)

Gość doruuuniaaaaa
nie wiem czy sie udalo czy nie mialam takiego kumpla ale on od poczatku dawal mi do zrozumienia ze chcialby cos wiecej "pod przykrywka" kolezenstwa, wiem ze mu sie podobalam ale jak mi zaczelo troche bardziej zalezec to on jak by sie wycofal..... wiec jesli chcesz ryzykowac i bawic sie w jakies gierki to sie dobrze zastanow czy zaryzykowac fajne szczere kolezenstwo a jesli chceesz czego wiecej to dzialaj i nie męcz sie bo chyba wpadlas juz po uszy:P ubieraj sie kobieco jakies drobne gesty dlonia ogniki w oczach jakies dwuznacznosci itp. a na drugi dzien udawaj ze nic sie nie stalo mow przy nim ze ten i ten jest fajny niech nie bedzie ciebie na 100% pewien musisz pokazac mu ze jestes atrakcyjna w oczach innych. Wiem ze takie cos moze niezle namieszac:) wazne zeby nie przegiac za bardzo i na koniec szczere porozmawiac

Gość patrycja86ccc
fakt, wpadłam po uszy ;) wiem,że kiedyś mu się strasznie podobałam,ale nie wiem jak jest teraz. Moja znajoma kiedyś stwierdziła,że każdego faceta da się uwieść. Ale ile w tym prawdy, to nie wiem ;)

Gość patrycja86ccc
dziękuję za wypowiedzi. Dobranoc :)