Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixisssssssss

sex w pierwszych tygodniach ciazy

Polecane posty

Gość ixisssssssss

czesc dziewczyny! Wlasnie rozpoczelam 6ty tydzien i pozwolilismy sobie z mezem na male co nieco po raz pierwszy odkad dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Niestety po pojawil sie taki dziwny bol brzucha, troche przypominajacy skurcze i sie zaniepokoilam. Zadnego plamienia nie ma ani nie bylo w kazdym razie, ale nie wiem czy to aby napewno bezpieczne? Dlatego jestem bardzo ciekawa kiedy wy zaczelyscie wspolzyc w pierwszym trymestrze i czy mialyscie tez jakies dziwne odczucia? Najchetniej pogadalabym z lekarzem ale mieszkam za granica i tutaj pierwsza wizyta jest dopiero po 8 tc :( a do tej pory jestem pozostawiona sama sobie i informacjom z neta... Bede wdzieczna za wasze opinie. Pozdrawiam :)

Jeśli Cię coś niepokoi, zwłaszcza bezpośrednio po seksie, to po prostu poczekaj do wizyty u lekarza. Przecież 2 tyg. bez seksu wytrzymasz :) Napinanie brzucha zdarza się i tak, mi na to lekarz kazał brać Magne B6 (magnez i wit. B6). W pierwszej ciąży nie miałam żadnych oporów i współżyłam od początku, tyle że nie bardzo często, teraz też czekam do wizyty ale nie bez powodu.

Gość ixisssssssss
dzieki za odpowiedz :) dobrze prawisz, tez sobie ten magnez kupie.

Gość zainteresowana tematem...
a czy jak dowiedziałyscie sie, ze jestescie w ciazy, to pieszczoty były takie jak zawsze czy juz starałyscie sie to robic jakos tak lightowo? I kiedy na brzuch zaczac uwazac? Od poczatku czy jak sie zacznie robic widoczny???

Gość bas bassssssssssssssssssssssss
bole brzucha na poczatku ciazy to cos normalnego(tak lekarz mi mowil), chyba ze mialas krwawienie to co innego. Ale jesli chodzi o seks to mozecie to robic kiedy chcecie , niebpj cie sie nic dziecku sie niestanie. chyba ze lekarz zabroni.

Gość zainteresowana tematem...
sie naczytałam o odklejeniu łozyska, matko polko, lepiej chyba nie wiedziec ze takie rzeczy istnieja :|

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem Ania, tu znajdziesz moje zdjęcia i kontakt:http://www.sextelefon.co.pl/7.html Będę dla ciebie niewinnym czerwonym aniołeczkiem, który wyssa w lesie z twojego k***ska smaczne nasienie.