Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednazulicy

Czy on coś do mnie czuje?

Polecane posty

Gość takajednazulicy

Na jednym z koncertów szkoły muzycznej poznałam pewnego chłopaka grającego na tym samym instrumencie co ja i chodzącego do mojej szkoły. Nie przejęłam się nim za bardzo, ale kiedy przychodziłam na swoje zajęcia on zawsze pojawiał się w ich połowie. Wtedy moja nauczycielka szepnęła mi, że ten chłopak przychodzi tylko po to żeby posłuchać jak ja gram. W szkole często się na mnie patrzył (poprosiłam koleżankę żeby go obserwowała ;>) i kiedy ja na niego patrzyłam on nie spuszczał wzroku (patrzył się na moje oczy i ogólnie na twarz a nie na pupę). Na kolejnym koncercie jednocześnie z nim weszłam na salę. Chwilę porozmawialiśmy i usiedliśmy na krzesłach. Przyszliśmy wcześniej, więc zdążyliśmy poćwiczyć. On przyglądał się jak ja grałam a potem usiadł obok mnie. Śmiał się i ze mną rozmawiał. Potem jak się spotykaliśmy przypadkowo to zawsze mówił "cześć". Ja wtedy machałam i zawsze się uśmiechałam. On nie, bo każde nasze spotkanie było w towarzystwie mojej koleżanki. Nie wiem co o tym myśleć. Myślicie, że on coś do mnie czuje? Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale chciałam wszystko mniej więcej opowiedzieć :)