Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasciciel spedalonego chomcia

Mój chomik jest pedałem !!!

Polecane posty

Gość wlasciciel spedalonego chomcia

tydzień temu poprosiłem tatę, aby kupił dwie samiczki dla mojego chomiczka - ponieważ miałem nadzieję na rozpłód, po czym wyszedłem do kumpla, gdy wróciłem moim oczom ukazały sie dwie, śliczne chomiczki w klatce (tzn. wydawało mi się, ze to były dwie samiczki ) - myślałem, że mojemu 'Hansowi' wydadzą sie atrakcyjne, byłem szczęśliwy kiedy spostrzegłem, że do jednej 'zarywał' i to bardzo nachalnie zarywał, co chwilę do niej podchodził, wąchał jej odbyt i łaskotał go wąsikami(nie wiem, to chyba jakieś chomicze gody) natomiast trochę dziwiło mnie to, że drugą nie był kompletnie zainteresowanya już moje szczęście sięgnęło zenitu kiedy zauważyłem, iż próbuje ją 'zinicjować' seksualnie, lecz było to dla niego trudne bo 'samiczka' była jakaś agresywna w każdym razie wyszedłem po cichaczu z pokoju, żeby im nie przeszkadzać, i nie raz potem widziałem, jak próbuje jej 'dosiąść', ale ona się nie daje, trochę mnie zdziwiło... dzisiaj próbowałem się oswoić z nowymi chomiczkami', więc wziąłem je pokolei na ręce... i okazało się, że jedna z nich- właśnie 'ta' do której zarywał mój chomik to samiec!!!!! mój chomik jest pedziem widocznie mojemu tacie się coś pomyliło i zamiast dwóch samiczek wziął jedną.. i jeszcze to imię - 'Hans' wogóle nie pasuje do takiego zniewieściałego chomika, chyba będę musiał zmienić mu imię na Luntek :O :O :O